• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2018, 00:00

KOÇ:

Duygularınızda gözle görülen bir coşku mevcut. Herkes tarafından ilgiyle takip ediliyorsunuz. Sosyal yaşamınızı ön plana çıkarmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, neşeli hareketlerinizle ilgi çekmeyi başaracaksınız.

BOĞA:

Başlangıç yapmayı planladığınız konularda titiz davranarak sistemli yapınızın getirdiği sorumluluk duygusunu içinizde taşıyorsunuz. Seçimlerinizi yaparken, başkalarının fikrini almaktan hoşlanmadığınız bir gerçek.

İKİZLER:

Çevrenizdeki koşulların sınırlı olmasından yakınmanız yersiz. Gücünüzü ortaya koyacak konuşmalar yaparak, bulunduğunuz ortamlarda iyi bir motivasyon estireceksiniz. Bugün incelemeniz gereken konular olacaktır.

YENGEÇ:

Maddesel konularda kafanız oldukça işlek ve hızlı çalışıyor. Güç nerdeyse, siz oradasınız. Finans konularına ilgi duymanıza rağmen, kendi sınırlarınızın ölçülerini iyi biliyor ve cesur yaklaşımlarınız için atılımlarınızı sonraya bırakıyorsunuz.

ASLAN:

İlişkilerinizde sadakat ve dürüstlük kavramı çok önemli. Bugün, ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişilerden çok şey bekliyor ve onları sıkı bir denetimden geçiriyorsunuz. Duygusal bağlarınızda güçlü bir kişilik arıyorsunuz.

BAŞAK:

Bugün gücünüzü ortaya koymaktan hoşlanmayacak ve duygularınızı saklamayacaksınız. Özellikle iş çevrenizde bazı yanlışlıklar olabilir. Görüşlerinizi paylaşmak niyetinde değilsiniz. Sonuçların ortaya çıkmasını bekliyorsunuz.

TERAZİ:

Bugün arkadaşlıklarınızda güçlü bir paylaşım gözleniyor ve birlikte olduğunuz kişilerin farklı yetenekleri olmasına özen gösteriyorsunuz. Toplumda isim yapmış kişilere karşı sempatiniz yüksek. Dengeleriniz yitirmek istemiyorsunuz.

AKREP:

Disiplinli ve kurallı yaşamaktan sıkılmıyorsunuz ve bulunduğunuz ortamların seçkin özellikler taşımasına dikkat ediyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin duygularını anlamaya çalışmalı ve kendinizi onlardan farklı görmemelisiniz.

YAY:

Enerjinizin gücünü siz de fark ediyor ve çalışma temponuzu iki katına çıkarmak istiyorsunuz. Bugün, kişisel çıkarlarınızı her şeyin üstünde tutabilir ve çevrenize karşı mesafeli davranabilirsiniz. Gizli duygularınızı gemlemek zorundasınız.

OĞLAK:

Azimli ve girişken yapınızla, bugün bir çok işi başarılı bir tempoyla yürüteceksiniz. Gün içinde özel zevkler söz konusu olabilir ve sosyal ilişkilerinize para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Masraflarınızda kısıntı yapmak istemiyorsunuz.

KOVA:

Bugün, duygularınızda öncülük yaparak istekleriniz kolay bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Olumsuzluk size göre değil. Yaşadığınız her olayı lehinize çevirme konusunda ustaca davranıyorsunuz. Partnerinizi mutlu edeceksiniz.

BALIK:

İş yaşantınızda kendinizi ispat edecek bir çalışmanın altına imza atacaksınız. Gücünüze güç katacak kişilerle çalışmaktan yanasınız. Kişisel egolarınızı yumuşatarak sunmayı başarıyorsunuz. Olumsuz bir kişi olarak anılmak tarzınız değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA