• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.06.2018, 00:00

KOÇ

Bugün karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz.
Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz.

BOĞA

Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz.
Bugün iş hayatınızda kargaşaya neden olabilecek sözler ağzınızdan çıkmasına rağmen yaptığınız müdahaleler sayesinde, durumu kurtaracaksınız.

İKİZLER

Sosyal çevrelerde tanışacağınız güçlü kimselerle iyi ilişkiler içinde olmanız size avantajlar getirecek. Hem size prestij kazandıracak, hem de size yardım edebilecek özel ve popüler kişilerle birlikte olacaksınız.

YENGEÇ

Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız.

ASLAN

Yatırımlarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Artık paranın önemini kavradığınızı farkındasınız. İmkansız olaylar yerine size yarar sağlayacak konular için para harcayacaksınız.
Cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız.

BAŞAK

Kendinizi yeniden yapılandırmak için, ruhsal yönü ağır basan düşünceler içine girebilirsiniz. Bu konsantrasyon insanlara olumlu yaklaşmanızı sağlayacak. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

TERAZİ

Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.
Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Birçok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız.

AKREP

Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Bu aile içinde veya aileye yakın biri de olabilir.

YAY

Bugün abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz.
Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Hayal edecek ve istekleriniz gerçekleştirmek için gerekli enerjiyi toplayacaksınız.

OĞLAK

Katılacağınız dost toplantılarında farklı bir karizma içinde karşı cinsin, ilgisini kolayca çekeceksiniz..
Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz.
Büyük projeler üreteceksiniz.

KOVA

Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız; zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Duygusal olmak için çevrenizdeki tüm nüanslar ın tamam olduğunu göreceksiniz.

BALIK

Bugün enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA