• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla biraraya gelecek ve onların fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyorsunuz.

BOĞA:

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İnatçı yapınızı bir kez daha vurgulayacaksınız.

İKİZLER:

Birlikte olduğunuz kişilerin sürpriz davranışları karşısında, şaşırabilirsiniz. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz.

YENGEÇ:

Bugün, aynı anda birçok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.

ASLAN:

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. Beklemeyi bilmediğiniz için, birçok iş fırsatını kaçırıyorsunuz. Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız.

BAŞAK:

Güneş'in burcunuzda ilerlemesi kendinizi güçlü ve enerjik hissetmenize neden oluyor. Yapacağınız ve planlayacağınız çok şey var. Egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi yönetmek isteyeceksiniz.

TERAZİ:

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

AKREP:

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün.

YAY:

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Hissettiklerinizle amaçlarınızın aynı yönde olması, uğraş vermeniz gerektiren konuların kolaylaşmasını sağlıyor.

AKREP:

İş yaşantınızı askıya alacak ve duygusal konularınıza ağırlık vereceksiniz. Bugün, partnerinizin güçlü özelliklerinden etkilenebilirsiniz. Güneş sosyal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracak.

OĞLAK:

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle kişisel savaşları olabilir. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere karşı durabileceksiniz.

KOVA:

Umudunuzu yollar üzerinde odaklaştırmak isteyebilirsiniz. Bir çoğunuz, akademik kariyerleriniz için, hedef kişilere ulaşma çabalarınızı sürdürüyorsunuz. Bugün yeniden planlarınızı gözden geçirin.

BALIK:

Güneş karşıt evinizde ilerliyor. Duygusal ilişkilerinizde daha sert ve bencilce hareket edebilir, gücü sevdiğiniz için, bu tür davranışlar içine girebilir ve ilişkilerinizde çevresel koşullarınız size yarar sağlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA