• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2018, 00:00

KOÇ

Bugün, özel konuların yer aldığı bir çalışma sergiliyor ve sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Özel zevkler konusunda gizlilikler söz konusu olabilir. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceksiniz.

BOĞA

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Bazı işlerinizi çevrenizle kollektif bir şekilde halletmeniz gerekiyor.

İKİZLER

Kişiliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve sizi iyi hissettirecek konuşmalar yapacaksınız. Bugün bireysel duygularınız atakta.
Kendinizden başka kişilerin düşünceleri önemli olmayacak.

YENGEÇ

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım edeceksiniz. Mesleki çalışmalarınıza hız kazandırmak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.
Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz.

ASLAN

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınız, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, sizi üzen konulardan uzaklaşmalısınız.

BAŞAK

Güneşten olumlu etkiler alıyorsunuz.
Uzun yollarda sizi bekleyen dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. İdeallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.
Bugün başarı konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

TERAZİ

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz.
Şartları gözden geçirip karar almanız, başarınızı artırıyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşacaksınız.

AKREP

Duygusal davranmak istemesenizde, bugün her şey üstünüze gelecek. Size karşı baskıcı davranan kişiler olacak ve mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

YAY

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz.
Sezgilerinizi kullanmanız sizi başarıya götürüyor. Mesleki konularda istediğiniz şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Taviz vermediğiniz için, hakkınızda yanlış düşünenler olabilir.

OĞLAK

Disiplinli hareket etmek için bazı kuralları kendiniz koymalı ve bu kurallara uymalısınız.
Bugün rutin işlerinizde detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.
Beklemek size zor geliyor.

KOVA

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu.
Bugün harcamalarınızda planlı ve programlı davranmalısınız. Mars'ın Oğlak'ta ilerlemesi, karşılıklı ilişkilerinizde inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

BALIK

Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz.
Doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz.
Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA