• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2018, 00:00

KOÇ

Sevdiğiniz işlerde daha başarılısınız ve bu işlerin planlarını rahatça yapabileceğiniz bir gün. Mantığınızı ve akılcı yönünüzü doğru alanlarda kullanabileceksiniz.
Kazançlarınız konusunda oldukça iddialısınız.

BOĞA

Bugün mesleki konularda duygusal davranarak kendi kendinize sorun yaratabilirsiniz.
Karar anında bireysel davranmanın avantaj sağlayacağını biliyorsunuz. Çevresel faktörlerin etkilerini unutmamalısınız.

İKİZLER

Hayallerinizi gerçekleştirme adına farklı istekleriniz mevcut. Özgürlükçü yönlerinizle kendinize özel bir dünya yaratıyorsunuz. Partnerinizin düşüncelerinden etkilendiğinizi belli etmek istemiyorsunuz.

YENGEÇ

Satürn , karşıt burcunuzda geri giderken, duygusal ilişkileriniz, mantıklı bir şekilde ön plana çıkıyor. Temkinli ve dirençli bir yapı sergileyeceksiniz.
Yatırım konusunda değişik düşünceler içindesiniz.

ASLAN
Zekanız ve etkili konuşmalarınız, sosyal hayatınızda dikkat çekmenize neden olacaktır. Etrafınızdaki kişilerin sorunlarına çözüm üretmeniz size de fayda sağlıyor. Güvensiz yaşamayı sevmiyorsunuz.

BAŞAK

Aşk ve eğlence hayatınız belli bir disipline girmekte. Birlikte olacağınız kişilerde mantık arıyorsunuz. Bugün kaliteli toplantıların vazgeçilmez ismi olacaksınız. Ailenizin farklı fikirlerine saygılısınız.

TERAZİ

Venüs, burcunuzda ilerliyor ve sevdikleriniz için yararılı bir iş yapmak istiyorsunuz. Emlak projeleriniz varsa, bir an önce hayata geçirmelisiniz.
Sosyal yaşantınızla ilgili güzel bir gün sizi bekliyor.

AKREP

Eviniz sizin için çok önemli ve yalnız kalmak istediğiniz zaman, bir meditasyon alanına dönüşüyor. Maddi kazançlarınızla ilgili projeleriniz bütçenizi rahatlatacaktır fakat isteklerinizde aşırıya kaçmamalısınız.

YAY

Sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz.
Jüpiter'in konumu, olayların, maddi durumunuzla paralelliğini sağlayacak. Bugün, yüksek hedefleriniz var.

OĞLAK

Aşka bakış açınız gün geçtikçe değişiyor. Karşı cins üzerinde etkili olmak istemeniz çok doğal. Bugün, derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranışlar sergiliyorsunuz.

KOVA

Bugün, sezgilerinize güvenebilirsiniz.
Size uygun olmayan bir beraberlik konusunda kuşkularınız olabilir ve bu konuda farklı bir sınavdan geçirebilirsiniz.
Sanatsal olaylarla ilgili konular gündeme gelecek.

BALIK

Ay'ın konumu, bilinçaltı düşüncelerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Mesleki konular gündemde. Kendinizi bir takım kaoslardan uzaklaştırmayı denemeli ve kişilik savaşınızı devam ettirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA