• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2018, 00:00

KOÇ

Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz.

BOĞA

Duygularınızdan emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz.
Bugün, içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerliyorsunuz.

İKİZLER

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan kazançlı çıkacaksınız.
Çalışmalarınızda, karşı taraftan beklediğiniz tek şey, güven duygusu.

YENGEÇ

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz.

ASLAN

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz.
Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir.

BAŞAK

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bugün, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz.

TERAZİ

Kazançlarınızı sorgulamak yerine, enerjinizi yükseltecek, yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz.
Siz, madde ve kariyer gücünüzü birlikte kullandığınız zaman, duygusal anlamada daha tatminkar oluyorsunuz.

AKREP

Venüs burcunuzda ilerlerken, kişisel çekiciliğinizle dikkat çekiyorsunuz.
Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır.
Ay'ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanızı sağlıyor.

YAY

Karşılıklı ilişkilerinizde güven duygusun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden belli bir teminat bekliyorsunuz. Bugün, yakın çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin.

OĞLAK

Yapmanız gereken çok bir çok iş sizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bugün Ay, finans evinizde ilerliyor ve maddi konularda dikkatli ayrıntıcı ve kuralcı yapıyor.

KOVA

Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Eleştirel konuşmalardan uzak kalmalısınız.

BALIK

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz..
Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA