• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.09.2018, 00:00

KOÇ

Cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz.
Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Teknoloji ile ilgili yolculuklar olabilir.

ASLAN

Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat başkalarının uçucu fikirlerinden yola çıkmamalı ve kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz.
Bugün cesurca hareket ediyorsunuz.
Değişime ihtiyacınız var.

YAY

Duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Gücünüzü ortaya koymak için gerekli detayları sağlamalı ve adımlarınızı sıkı bir şekilde atmalısınız.. Duygusal yönlerinize uygun kişilerle tanışma imkanı bulacaksınız.

BOĞA

Bulunduğunuz ortamın şartlarında istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.
Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

BAŞAK

Sizin doğrularınız, başkalarının size karşı yarattığı zıtlıkları körüklüyorsa; burada tek taraflı çözüm aramanızın size yarar getirmeyeceğini bilme.
Hayata geçirmeye çalıştığınız düşüncelerinizi gözden geçirin.

OĞLAK

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz.
Onun davranışlarından kolay etkilendiğiniz için, dikkatli olmanız gereken bir gün. Olayları abartmadan dinlemelisiniz.

İKİZLER

Çevrenizle uyum içinde duygusal alış verişler yaşayacaksınız.
Bazı dostlarınızın sizden farklı beklentileri olabilir. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Gezilerinizin çoğu, araştırmaya yönelik olacak.

TERAZİ

Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz.
Partnerinizin sizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

KOVA

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz.
Ailenizle işbirliği yapacaksınız.

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.
Birçok davet alacak ve eğlence ortamlarında bulunacaksınız.

AKREP

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı değiştirebilirsiniz. Yaratıcılığınız konusunda kendinize olan güveniniz gelişiyor.

BALIK

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum bazı konularda olumlu adımlar atmanızı sağlayacak.
Özellikle kalabalık dost toplantılarından kaçmanıza rağmençevrenizde gelişen olayların dışında kalamayacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA