• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2018, 00:00

KOÇ

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli bir şekilde olaya yaklaşmalısınız.

ASLAN

Yılların kazandırdığı deneyimlerin verdiği birikimleri ile; fevri davranışlarınız nedeniyle uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Siz bu maddi konunuzla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

YAY

Finans konuları ile öngörülerde partnerinizin fikirlerini de almalısınız. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bir ufukla görseniz daha iyi olacak.

BOĞA

Tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda geciken bazı konular çok daha hızlı sonuçlanacak.

BAŞAK

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin.

OĞLAK

İş günü içinde şartlar gerektirdiği için, bir çok kişi ile yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. Bunların içinde daha sonra da tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişiler var. İletişiminizin ayrımını dikkatli yapın.

İKİZLER

Yakın aile çevrenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmelerini kaldıramıyorsunuz.
Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. Davranış mesafelerinizi de uygulamaya çalışın.

TERAZİ

Arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Karar verme mekanizmanızda çevre etkileşimlerden uzak kalın.

KOVA

Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşam spektrumuna göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz.
Kazanımlara yelken açacaksınız.

YENGEÇ

Zor durumda kalan insanların "hızır servisi" gibisiniz.
Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar.
Taşan sabrınızla hemen "kötü insan" oluyorsunuz.

AKREP

Onunla ilgili içinizdeki fırtınaları Gerekli harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stress ile boğuşabilirsiniz. Kızmayın ama, sizde her şeyinizin mükemmel olmasını istiyorsunuz.

BALIK

Hayatınızın; zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın.
Bugün, bu anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA