• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2019, 00:00

KOÇ:

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz.. Dikkatli olun.

BOĞA:

Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel uyum sağlıyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız.

İKİZLER:

Kendinizi yenilemenin zamanı. Yeni bir işe başvurmuşsanız, istediğiniz şartlarda kabul görüleceksiniz. Değer yargılarınızda köklü değişimler meydana gelecektir. Mal varlığınızı arttırmak isteyecek, yaşam sınırlarınızı genişleterek rahat bir esnekliğe kavuşacaksınız.. Tüm duyguların yoğun yaşandığı bir gün olacak.

YENGEÇ:

Bu dönem beklentileriniz yoğun olacak. Yaşadığınız olay ne olursa olsun; yaşantınızda bir dönüm noktasıdır. Mesleğinizi değiştirebilir, şimdiye kadar yapmadığınız bir işi deneyebilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmez ve hızlı hareket edersiniz. Bu günlerinde düşünce mekanizmanız hız kazanıyor..

ASLAN:

İkili ilişkilerinizde size para kazandıracak aktivitelerin içinde olacaksınız. Sezgileriniz çok önemli.. Size o an için çözümsüz gibi görünen işlerinizin, aslında o kadar karmaşık olmadığını görecek ve çıkış yollarını çok kolay bulacaksınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız.

BAŞAK:

Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. Ayrıca , ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacak ve çevrenizi olumlu etkileyeceksiniz.

TERAZİ:

Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. . Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Ön sezilerinizin sizi yanıltabileceğini unutmayın.

AKREP:

Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi, göreceksiniz. Planlarınızı yaşama geçirmelisiniz.

YAY:

Bugün, düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Ruhsal yönünüz güçleniyor.

OĞLAK:

Bilgilerinizi belli bir potada toplayarak, depolamayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacaksınız. Onlar, bazı beklentileri için, yardımınızı isteyecekler. Renkli ve sosyal bir yaşamın içinde olmanız, zincirleme aktiviteleri de beraberinde getirecek. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

KOVA:

Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi ile beraberken, harcamalarınızı pek denetlemek istemediğiniz için, daha sonra, bütçenizle ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz.. Bugüne sığdırmak istediğiniz bir çok planlarınız var. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız. Mistik olaylara karşı ilgimiz artıyor.

BALIK:

Bugün, duygusal konulara takıntılı olacaksınız. Partnerinizin düşüncelerini merak ettiğinizi ona belli etmek istemiyorsunuz. Karşılıklı konuşmaların size sağlayacağı yarar konusunda şüpheleriniz olabilir. Yaşamınızla ilgili yeniliklere açık değil değilsiniz. Gerilimli olmak sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA