• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.02.2019, 00:00

KOÇ: Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcınız.

BOĞA: Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat! Yanılmalar söz konusu.

İKİZLER: Yüzünüze yerleşmiş bulunan sakin havanın altında; kimsenin beklemediği kadar ketum ve yanlış adım atmayacak kadar sağlamcı bir kişiliksiniz. Bugün, yapacağınız fikir alışverişlerinden yola çıkarak, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz.

YENGEÇ: Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme söz konusu.

ASLAN: Partnerinizle güçlü bir çekim gücü içinde olmanız aynı zamanda aranızda bir güç birliği oluşturmanıza neden oluyor. Onunla birlikte yeni projeler üretmek için çalışmalar içine gireceksiniz. Mevsim değişimleri cildiniz üzerinde problemler yaşatıyor.

BAŞAK: İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Üstlerinizle iletişiminiz mükemmel gelişiyor. Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor. Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız.

TERAZİ: Ay, sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. İletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz. Duygularınızda yenilenmeler söz konusu.

AKREP: Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

YAY: Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

OĞLAKSadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecek. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

KOVA: Ay, başarınızı ortaya çıkaracak bir konum sergiliyor. Yaptığınız her işte yaratıcılığınızı yüreklice ortaya koymaktan yanasınız ve başaracak enerjiye sahipsiniz. Birçok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız.

BALIK: Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken şey, istekleriniz ve bulunduğunuz şartların uyum sağlaması konusunda ortak bir payda oluşturmanız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA