• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.02.2019, 00:00

KOÇ:

Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

BOĞA:

Bugün düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz mantık demeyi bilen ve ortaya sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde yeni konular gündeme gelecek. Şansınıza güvenmeli ve iletişim konusunda hatalardan kaçmalısınız.

İKİZLER:

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini almalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Bugün, her konuda sağlığınızla ilgili özverili davranın.

YENGEÇ:

Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz. Gün içinde romantik ve duygusal olacaksınız. Bazılarınız duygularını içinde saklayarak, platonik hisler içinde bulunacaklar. Partnerinize her konuda yardımcı olmalısınız. Yolculuklar gündeme gelebilir.

ASLAN:

Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

BAŞAK:

Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz.

TERAZİ:

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile; sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Son günlerinde bir huzursuzluk duygusuna kapılabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz İnatçı tavırlarınız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

AKREP:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizdeki analiz yeteneği mükemmel. Ruhsal gelişiminiz için duygusal konulara gereksiniminiz var. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız..

YAY:

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle çoğalan bir ilişki içindesiniz. Bazı hatalarınızı görmezlikten gelmelisiniz. Bazen, duygusal olayları kafanıza takıyor ve sinir sisteminizi bozuyorsunuz.

OĞLAK:

Bugün, yapacağınız iş görüşmeleri eksik olan yönlerinizi ortaya çıkaracak. Dar alanda sıkışmış bulunan imkanlarınızı arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün, kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Yakın dostlarınızın çağrılarına uyarak kısa seyahatlerde bulunacaksınız. Günlük spor aktivitelerinizde ayak bileğinize dikkat ediniz.

KOVA:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Takıntılarınızdan vazgeçerek, olaylarda çok yönlü düşünmelisiniz. Bu sizin psikolojik olarak rahatlamanızı ve dingin bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak.

BALIK:

Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA