• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.01.2017, 00:00

20 OCAK 1977

Köprü trenin üstüne çöktü

AVUSTRALYA'DA, Sydney kentinin 22 kilometre batısındaki Granvill'de dün sabah ender görülen bir kaza oldu ve istasyondan hareket etmek üzere olan bir yolcu treninin üstüne köprü çöktü. Kazada, trenin lokomotifi ve iki vagonu ezildi. Ayrıca o sırada köprüden geçmekte olan çok sayıda araç da trenin üstüne yuvarlandılar. Granvill Emniyet Müdürü Ray Williams, milyonda bir rastlanabilecek kazada trenin 200 yolcusunun en az 80'inin can verdiğini belirtti

Bir şoför Basmane'de dövülerek öldürüldü

YİRMİBEŞ bin nüfuslu Büyük Çiğli halkını İzmir'e taşıyan otobüslerin şehir içine sokulmaması nedeniyle uzun süreden beri kavgalı dövüşlü süregelen sorun bir cinayetle sonuçlandı. Mustafa Zeybek, kaçak olarak girdiği Basmane'den yolcu almak için otobüsünü park edince, kamyon garajının fedaileri tarafından tekme ile dövülerek öldürüldü.

Akhisarspor şampiyon oldu

ERTELEME maçları dışında Manisa 1. Ligi dün yapılan karşılaşmalarla sona erdi ve son maçında Donatımspor'la 1- 1 berabere kalmayı başaran Akhisarspor şampiyon oldu. Bayrak ve flamalarla Manisa'ya akın eden 1000'i aşkın Akhisar seyircisi ile diğer seyirciler arasında zaman zaman taşlamalar olmakla birlikte, sahadaki futbolcular bir final havası içinde fakat centilmence, kaliteli bir futbol ortaya koydular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA