• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2017, 00:00

21 OCAK 1977

Ecevit'i öldürme girişiminde bulunan Rum suçlu bulundu

TEMMUZ ayında ABD'yi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Bülent Ecevit'i Waldorf Astoria Oteli'nde öldürme girişiminde bulunan 29 yaşındaki Stavros Sikopetrides, dün ABD Bölge Mahkemesi jürisi tarafından suçlu bulundu. Jüri üyeleri konuyu bir saat kadar kendi aralarında tartıştıktan sonra Rum sanığın silah taşımak ve saldırıdan suçlu bulduklarını açıkladılar. Stavros, silahı kendi güvenliği için taşıdığını öne sürdü.

Ölüm tehlikesi

YEŞİLDERE ve Kadifekale'de toprak kayması giderek tehlikeli olmaya başladı. Özellikle Vezirağa mahallesinde birçok konut oturulmaz hale geldi. Konu ile ilgili olarak İzmir'e gelen İmar İskan Bakanlığı Afet İşleri Müdürlüğünün 3 kişilik jeolog ekibi toprak kaymasının nedenlerini incelemeye başladı. Meslek Odaları Başkanları ise "Kitle halinde ölümlere yol açabilecek toprak kaymalarına karşı ivedi önlem alınmalı" dediler.

Nevzat'a tek sorumlu olması teklif edildi

KULÜBE yakın çevrelerden sızan haberlere göre, Göztepe Yönetim Kurulu daha önce futbolcular arasında arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek üzere bir ağabey olarak görevlendirdiği açıklanan Nevzat Güzelırmak'ı takımın başına tek sorumlu olarak getirme kararı aldı. Yine aynı çevrelerden, Güzelırmak'ın bu teklifi mesleki anlayışına ters düştüğü gerekçesiyle kabul etmediği öğrenildi. Güzelırmak idmana çıktı fakat açıklama yapmaktan kaçındı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA