• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2017, 00:00

16 ŞUBAT 1977

Kaddafi, Sedat için "Hain" dedi

LİBYA Devrim Komuta Konseyi Başkanı Albay Muammer Kaddafi, Libya Arap Devrimi Haberler Ajansı'nın yayınladığı bir bildiriyle Mısır Devlet Başkanı Enver Sedat'a şiddetle çatarak onu hainlikle suçladı. Mısır'da fiyat artışları nedeniyle ortaya çıkan son olaylara değinen Kaddafi, olaylar sırasında Sedat'ın dış dünya ile uğraştığını böylece çaresiz Mısır halkının dikkatlerini dışa çekmeye çalıştığını ve Mısır halkını açlığa terkettiğini söyledi.

İzmir'de Anarşistler polise ateş açtı

İZMİR'DE iki anarşist grup, güvenlik kuvvetlerinin elinden kaçtı. Bornova'da meydana gelen olaylarda 3 genç yaralandı.
Bornova'da bir kahvehaneyi basan gençler, Barış Abdullah Kış, Nuri Özkan ve Akın Çetintepe isimli şahısları bıçak ve zincirlerle yaraladı.
İkinci Karantina'da yeni Devlet Hastanesi önünde silahlı üç kişi ile güvenlik kuvvetleri arasında karşılıklı ateş açıldı. Ancak anarşistler kaçmayı başardı.

İzmir'de Masa Tenisi İhtisas Kulübü kuruldu
TÜRKİYE'DE ilk kez İzmir'de, bir "Masa Tenisi İhtisas Kulübü" kuruldu. Bu dalda İzmir şampiyonu olan İzmirli atletlerden Giray Alevok tarafından, Ajan Oğuz Özden'in de desteğiyle Hatay'da kurulan kulübün çok kısa bir geçmişi olmasına rağmen 70'in üzerinde sporcusu var.
Kulüp Lokali'ne kentin küçükleri de katılırken, yaşları 6 ile 10 arasında değişen pek çok çocuk, kulübe kayıtlarını yaptırmış durumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA