• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2017, 00:00

İrlanda korkunç bir yıl geçirecek

IRA (Kuzey İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu) şefi Seamus Twossey ilk kez bir kamera önünde konuşmayı kabul etti. Bilinmeyen bir yerde bir gazetecinin sorularını cevaplandıran Twossey, İngiltere'nin iddialarının aksine savaşı sürdüreceklerini bildirdi ve "İngilizleri kapı dışarı etmek için IRA eylemlerini aralıksız sürdürecek" şeklinde konuştu. İngiltere'nin Kuzey İrlanda'daki savaşı sekizinci yılın doldurdu.
Sonuç: tam bir çıkmaz.

Eğlence dönüşü kaza: 2 ölü

Hatay Caddesi'nde ölüm virajı dün gece iki kişiye daha mezar oldu. Aşırı sürat nedeniyle takla atarak beton elektrik direğine bindiren otomobilde iki kişi parçalanarak can verdi. Bir kişinin de ağır yaralandığı kazada otomobili kullanan Buca Mimarlık Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencisi Ahmet Kocaoğlu, burnu bile kanamadan kurtuldu.

Ege Kulüpleri Federasyonu için ilk adım

Profesyonel Futbol Şubesi Bulunan Kulüpler Federasyonu'nu kurmak için ikinci toplantıyı Futbol Federasyonu İzmir Bürosunda yapmak isteyen kulüp temsilcilerine salon verilmedi. Ege kulüplerinin de önceden telgrafla davet edildiği Göztepe, Altay, Altınordu, Tirespor, Karşıyaka, Ödemişspor ve Yeşilova kulüplerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda federasyonun bölgesel olması kararlaştırıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA