• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir programcıdan yaz şarkıları NEŞEM YAŞAR

Bir programcıdan yaz şarkıları

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.05.2017, 00:00

Her ne kadar mayıs ayının son günleri bize bol yağmur ve serin hava ile azizlik yapsa da sıcak bir yaza gireceğimiz gün gibi aşikâr. Okulların kapanması ile tatil beldeleri yine dolup taşacak. Ofis çalışanları dört gözle hem eğlenip hem de dinlenebilecekleri tatil günlerinin planlarını yapmaya başladılar bile. Peki bu tatil günlerini unutulmaz kılacak şarkılar neler. Acaba bu yaz eğlence mekânlarında neler dinleyip neler duyacağız?
Bu konuda yazacaksam tanınmış ünlü DJ Hakan Küfündür'den görüş almadan olmazdı. Hakan Küfündür bu konuda dinleyici nabzını en iyi tutan DJ'lerden biri olduğu gibi aynı zamanda bir radyo programcısı. Küfündür radyo programlarına pek çok ünlü ismi konu etti ve etmeye devam ediyor. 90'lı yılların başlarından beri pek çok ulusal radyoda programlar yapan Hakan Küfündür'ün aynı zamanda aranjörlük yönü de var. Hazırladığı ikinci single projesi haziran ayının başında görücüye çıkacak. Bakalım bizi hangi şarkının yeni yorumu ile coşturacak? O da size sürpriz olsun... Hakan Küfündür bu yaz en çok duyacağımız şarkıları Yeni Asır okuyucuları ile paylaştı. Tabi bunlara yeni albümlerini sıcak ve hareketli yaz günlerinde sunacak olan Tarkan gibi, Gökçe gibi, Grup 27 gibi gruplar ve sanatçılar da eklenecek. Bu listeye göre sanırım bizi eğlenceli şarkılarla coşacağımız bir yaz bekliyor.
1- Derya Uluğ: Canavar 2-Demet Akalın: Ah Ulan Sevda 3-Ayşe Hatun Önal: Olay 4-Gülşen: Her Gece 5-Hande Yener: Vah Vah 6-Harun Kolçak & Tuğba Yurt: Deli Et Beni 7-Yasin Keleş & Serdar Ortaç: Nüans 8-Kenan Doğulu: İlk Adımı Sen At 9-Çelik: Maşallah 10-İrem Derici: Tek Taş 11-Cem Belevi: Aç Kollarını 12-Murat Dalkılıç: Daha İyisi Gelene Kadar 13-Gökhan Keser: Beni Özledin mi 14-Atiye: Maazallah 15-Baran Bayraktar: Salla Gitsin

EYVAH ÇALGI ÇALMIYOR!

Ünlü müzisyenlerin hayatına baktığımızda birçoğunun çok küçük yaşlarda müzik eğitimine başladığını görüyoruz veya öğreniyoruz. Ancak şunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki, ünlü müzisyenlerin yetenekleri ve yatkınlıkları normal insanların çok üzerindedir ve doğuştandır. Normal yetenekteki bir çocuk için küçük yaşlarda çalgıya başlamak oldukça sıkıntılı olabiliyor.
İnce motor becerileri tam gelişmemiş, okuma yazma öğrenmediği için notaları zor anlayan çocuklar çalgı eğitimi sırasında kolaylıkla sıkılabiliyorlar. Bu da genelde başlamadan biten çalgı eğitimi ile son buluyor.
Gidip hevesle çalgı satın alıyoruz. Özel derslere de dünyanın parasını harcıyoruz.
Sonra da çocuğumuz çalmak istemiyor.
Çalması şu tarafa müzikten soğuyor neredeyse. Müzik eğitimi almış biri ve aynı zamanda bir ebeveyn olarak size naçizane tavsiyem şudur: Heves en büyük öğreticidir.
Bırakın çocuğunuz çalgı çalmaya heves edecek yaşa ve fiziksel gelişime erişsin.
Herkes Mozart olarak doğmuyor. Bırakın çocuğunuz seveceği ve yapabileceği yaşta müziğe başlasın. Sizin hevesinizle değil. O size zaten söyler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA