• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İnandı ama başaramadı FETHİ YURTTAŞ

İnandı ama başaramadı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.01.2019, 00:00
Göztepe, Malatya'da zirve yarışında iddialı rakibi önünde çok inançlıydı. Daha ilk dakikada geriye düşmesine karşın çok iyi mücadele etti. Dengelediği oyunda durumu 1-1 yapan golü Halil ile buldu.
Ama Donald'ın çok güzel golüne engel olamayınca tekrar yenik duruma düştü.
Ama azmederek, inançla yeniden toparlandılar, uğraştılar, didindiler, cesur futbollarını sürdürdüler ve Poko ile yeniden beraberliği yakaladılar. İlk yarının sonucu tatmin ediciydi. İkinci yarıda her iki takım da kazanmak için inanılmaz mücadele etti.

Hakemler emegin karsılıgını vermeli

Ama inanmak, ya da iyi mücadele etmek yetmiyor. Türk Futbolunda bir de hakem gerçeği var. Öyle bir penaltı veriliyor ki tüm emekler boşa. Maçların sonucu böyle belirlenmemeli, akıtılan terlere, emeklere yazık.. İlk devredeki maçta da üç gol yemişti Göz Göz, Malatyaspor'dan.
VARla YOK arasında sonuç alınmıştı. Dün de sonucu VAR belirledi. Sonuçta Göz- Göz kazanabilecek derken gene kaybetti.
İlk yarıda kazanılan iki maç dışında hep yenilmişti Göztepe. Kazandıklarında bile bu kadar mücadele yoktu. Bu nedenle diyorum ki, bu Göztepe'de hayat var.
Daha iyi sonuçlar gelecek. Göztepe daha çok deplasman puanları alacak. Biraz da oyunculara seslenmek isterim. Çabanıza, niyetinize inancım sonsuz. Poko'nun attığı goldeki vuruş dışında rakip kaleyi bulan şut yok. Bu konuya dikkat edin. Sağlı sollu yirmi orta var. Ama kaleciyi rahatsız eden bir kafa vuruşu yok. Kısacası Ne VARmış diyerek sonlandırmak istiyorum. Göztepe İzmir'de ve Malatya'da Malatyaspor ile iki maç yaptı. Malatyalılar altı gol attı .Dördünde VAR karar verdi.. Göztepe üç gol attı. Göztepe'ye puan da yok, VAR da yok.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA