• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Olmadı Bektaş FETHİ YURTTAŞ

Olmadı Bektaş

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2018, 00:00

Dördüncü maç da puansız bitti. Bu durum Göztepe'ye yakışmadı.
Neden yakışmadı? Çünkü Türkiye'nin en rahat takımlarından biri Göztepe. Parası var. Tüm takımlar dertli iken, parasızlık çekerken Göz Göz'lülerin bir eli yağda, bir eli balda. Ama nedense bu ara işler ters gidiyor. Oysa hafta içi Halil'in kontratını üç yıl uzattılar. Ancak Sivasspor maçında ilk on birde yoktu. Evet ben de zaman zaman eleştirdim. Ama oynatılmamasını değil, doğru oynamasını istedim. Ziyanı yok tercihini öyle kullanmış olabilir sayın Bektaş. Ama yenik duruma düşmüş ve on kişi kalmış Göztepe teknik direktörü müdahaleyi yapmak için on beş dakika beklememeliydi. Hele iki oyuncu için 80. dakikaya kadar diretmemeliydi.
Yarım solbek ile oynarken ve yarım stoper ile devam ederken, sağbeki çıkarıp yarım sağbek ile devam etmeyi düşünmemeliydi

'12. ADAM' GÖREVE

İşte bu yüzden olmadı Bektaş olmadı.
Bugüne kadar yaptığı teknik hatalarda hep hoşgörülü baktım. Ama bu kadar çok hatayı bir maça sığdırıp sıkıntı yaşaması ve yaşatması çok kolay hoş görülemez.
Bektaş'ın maçtan sonra verdiği demeç de ilginçti. "Müsabakanın skoru bu olmamalıymış!" Yapma be hocam. Ne yapabildi Göz-Göz maç boyunca? Kaleyi bulan kaç pozisyonu var? Kısacası Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı. Kim gelir bilemem ama Göztepe'nin kadrosu gayet iyi. Devre arası doğru iki üç takviye ile gene adından söz ettirir. Sıkıntılar büyümez. Sarı kartlar da bu arada temizleniyor. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor. Şimdi ağlamak zamanı değil çıkış zamanı. Önce Bursaspor'dan alınması gereken üç puan var.
Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı.
Çok mücadele etmeli, daha çok desteklenmeli sarı-kırmızılılar. Haydi '12. Adamlar' Siz de iyi hazırlanın Bursa maçına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA