• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
TİRESPOR gümbür gümbür GÜRKAN ERTAÇ

TİRESPOR gümbür gümbür

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2015, 00:00
Eski ünlü sporcu, antrenör Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, pekçok spor dalından sonra voleybola da hamilik yapmaya başladı, Tire Belediyespor Bayan Takımı 3.Ligde şampiyonluğa oynamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar İkinci Lig ekibi Rota Koleji'ni Gaziemir'deki özel maçta 4 sette 4-0 yenmeyi başardı. Takımı, Çanakkale'de voleybolda devrim yaratan ve Çanakkale'yi altyapıdan Birinci Lige kadar taşıyan Şaban Cıbık çalıştırıyor. Başkan Çiçek, "Tire'yi spor cennetine çevirdik. Artık kent sesini voleybolda da duyuracak. Maçlarımızda salon dolup dolup taşacak. Hedefimiz en büyük lig" dedi.

Voleybolda yeni sponsor Orkid

Kadın bakım markası Orkid, "Filenin Sultanları" na sponsor oldu, 3 yıllık sözleşme, TVF Başkanı Özkan Mutlugil, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu arasında imzalandı. Mutlugil, yapılan işbirliğiyle "Filenin Sultanları" nın önemli başarılara imza atacağını vurgulayarak, "İlk hedef Avrupa Şampiyonası'nda final. Olimpiyat elemelerini aşarak Rio Olimpiyat oyunlarında madalya kazanmak için çalışacağız. Orkid'in vermiş olduğu katkıyla voleybolumuzu daha ileri seviyelere taşıyacağız" dedi. Turnaoğlu da genç kızlara ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye önem verdiklerini belirterek, TVF sponsorluğunun bu hedefin bir ayağı olduğunu söyledi.

İzmir rekor kırdı

İzmir'de voleybol sporuna görülmemiş bir ilgi var. Geçen sezon sadece genç, yıldız, minik kategorilerinde 700 maç oynandı ve Türkiye Rekoru kırıldı. İl temsilcisi ve Merkez Hakem Komitesi Üyesi Uğur Karakaş, ailelerin ilgisiyle voleybola ilginin her yıl katlandığını belirterek, "Voleybol, basketbolu başarı yönünden solladı. Fuar'da düzenlediğimiz şenliğe 456 minik voleybolcu katıldı. Maçlar ailelerin ilgisiyle bir karnaval havasında oynandı" dedi. Liglerde de İzmir Bayrağının üstlerde gönderde dalgalanacağına inandığını da belirten Karakaş, "ARKAS'ın Avrupa'da bile gövde gösterisi yaptığı malum. BAL da Birinci Lig'de ilk 6 arasında yer almaya aday, güçlü bir kadro kurdu. Erkeklerde Tevfik Fikret, Bayanlarda Karşıyaka Asrın Grup, ARKAS, Rota Koleji, Işıkkent yine iddialı. 3.Lige de 7 takımla giriyoruz. Tire Belediyespor, Gelişim, Acarspor, Gazi Gençlik, İzmirspor, Saint Joseph, İzmir B.Ş.Belediye bu ligi renklendirecekler" yorumunu yaptı.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI