• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vur vur inlesin GÜRKAN ERTAÇ

Vur vur inlesin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2017, 00:00

Voleybsol Bayanlar Birinci Ligi bu hafta start alıyor. "Ölüm Grubu" olarak adlandırılan (A) Grubu'nda 9 Ege takımı Venüs Sultanlar Ligine çıkmak için müthiş bir mücadele verecek.
Karşıyaka, İzmir B.Ş.B, ARKAS, Rota Koleji, Manisa B.Ş.B, Salihli B, Alaşehir B, .Balıkesir B, ve Bayramiç. Balıkesir B.Ş.B süper kadrosuyla çok iddialı.
Pazar günü 16.00'daki rakibi Sarıyer de geçen sezon düşmesine karşın güçlü.
Manisa B.Ş.B. ABD'li Wilson ve Küba'lı Herrera ile, "Varım" diyor. Salihli ve Alaşehir Belediye takımları da her an sürpriz yapacak değerde takımlar. KSK, Tamer Çamlıbel'in eğittiği geçen sezonki oturmuş kadrosunu bozmadı, iddialı.
THY ve İst.Bahçelievler büyük bütçeyle girdi. Nasıl ellerinizi ovuşturmayasınız.

Program:

YARIN: 16.00 Bahçelievler-Y. Bayramiç.
PAZAR: 12.00 Maltepe Yalı- ROTA Koleji, 13.00 Alaşehir B.-Manisa B.Ş.B. 15.30 Yeşilyurt-Salihli B.16.00 KSK-İzmir B.Ş.B.

ALKIŞLAR MERYEM'E

Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Polonya ile oynuyoruz, yenersek çeyrek finale yükseleceğiz.
Smaçlarda bel bağladığımız oyuncular, Neriman, Kübra, Eda Erdem, Gözde, Polen. Ama öyle bir cevherle zafere ulaştık ki zevkten dört köşe olduk.
Turgutlu Seramiksan'ın yıldızı Meryem Boz'u, başantrenör Guidetti ilk 6'da sahaya sürdü. Diğer oyuncularımız 2 metreye yakın Polonya bloğuna takılırken Meryem vurduğunu indirdi.
Pasörümüz Naz da baktı Meryem döktürüyor, sürekli onunla oynadı ve Meryem Boz ürettiği 26 sayıyla maçın MVP'si (En iyi oyuncusu) seçildi.
Meryem, Vakıfbank, Eczacıbaşı, F.Bahçe dururken kasaba takımını tercih ettiği dedikodularını yayanlara da güzel bir cevap verdi, "Turgutlu'da mutluyum, gerisi vız gelir" dedi. Haydi Meryem ; bugün Ruslar'a da aynı tarife.

ARKAS VE KULA'NIN ZOR SINAVLARI VAR

Efeler Liginde Ege'nin iki temsilcisi ARKAS ve Jeopark Kula pazar günü çetin sınavlar verecek.
İlk maçında İzmir'de G.Saray'ı adeta ezerek yenen ARKAS, 16.00'da Maliye deplasmanında nefesleri kesecek bir karşılaşma yapacak.
2.04 metrelik Alman Fromm'la bloğu yükselten mavi-beyazlıların zor da olsa kazanması bekleniyor.
Salon problemi nedeniyle ilk yarı tüm maçlarını deplasmanda oynayacak Jeopark Kula, Ziraat Banası'na yenilmesine karşın iyi voleyboluyla alkışlandı. İnegöl'e Bursa'da 15.30'da sürpriz yapabilir.
Haftanın bir ilginç maçı da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında aynı gün saat 15.00'te. Sezonun ilk kupasını kazanmasıyla moral bulan F.Bahçe, Resul'lu, Metin'li, Quesque'li kadrosuyla favori ama G.Saray da çetin ceviz.

BORNOVA İÇERDE TFL DEPLASMANDA

Erkekler Birinci Liginde perde yarınki maçlarla açılıyor. İzmir'in iki temsilcisinden Bornova Anadolu Lisesi 14.00'te Eğirdir Elma'yı ağırlarken, Tevfik Fikret Lisesi Altekma saat 13.00'te Düzce Belediyespor deplasmanında terleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA