• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener istediğini aldı GÜRKAN ERTAÇ

Fener istediğini aldı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.01.2018, 00:00

Trabzon'da seyirci baskısı yaşayacağı söylenen Fenerbahçe, ilk 45 dakikada çok iyi futbol oynadı, kornerler attı, pozisyonlara girdi, değerlendiremedi, kaleci Onur'u aşamadı. Bu tip maçlarda ilk golü atan rakibini yıkar, kazanır. Hele 45.dakikada İsmail'in kaçırdığı gol, sarı-lacivertlilere saç, baş yoldurdu. Fener orta sahada iyi baskı uygulayarak Kucka, Okay ve Olcay'a nefes aldırmadı, Burak'ı tek başına bıraktı.
Evinde oynamanın avantajını kullanması beklenen Trabzonspor ise aksine taraftarının tribün baskısından olumsuz etkilendi, ilk yarıda top yapamadı, Fenerbahçe'nin üstünlüğünü kabul etti.

TRABZON KAÇTI FENER YAKALADI

F.Bahçe ikinci yarıya da fırsat kaçırarak girdi, Mehmet Topal'ın gollük şutunu Onur nefis kurtardı.
Sonra Kral Burak Yılmaz çıktı sahneye, cömert F.Bahçe'ye cezayı kesti. Abdülkadir'in ortasını mükemmel bir kafa şutuyla F.Bahçe ağlarına yolladı, ligde 17.nci gole imza attı. O sırada Neustadter 3 metre geride ne yapıyordu, nasıl boş bıraktı, bilinmez. Sonra maç bir düello şekline dönüştü. Top bir o kalede bir bu kalede. Onur, Alper'in kafa şutunu kurtarırken kaleci farkını da gösterdi Volkan'a. Ardından Burak Trabzon'un maçı koparmasını sağlayacak ikinci golü atma şansını bedavaya kaçırdı. Aykut Kocaman iki değişikliği birden yaparak maça ortak olmak istedi, Valbuena ile 17 yaşındaki harika Makedon çocuk Elif Elmas'ı sürdü satranç tahtasına. Ve ardından köprüleri attı, son hamleyle Isla'yı çıkardı, Soldado ile gol aradı. Ve nihayet 85'te Josef de Souza'nın golüyle puanı kaptı kaçtı. Trabzonspor 2.yarıda oyuna aldığı Sosa ile gerçek kimliğine döndü ama Burak galibiyeti garantileme fırsatını tepti. F.Bahçe bu zor deplasmandan puan çıkartarak zirve yarışında varlığını devam ettirdi, Trabzonspor ise yarışa ortak olma fırsatını tepti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA