• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener’in rakibi kendisi GÜRKAN ERTAÇ

Fener’in rakibi kendisi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2018, 00:00

Fenerbahçe ne kadar iyi oynarsa oynasın, sarı-lacivertli takımda öyle defans oyuncuları var ki al birini vur ötekine. Bu Martin Skrtel güya Slovak Milli Takımının belkemiği, yıldızı. Ama Fenerbahçe'de rakibe gol ikramı vermekten kendini alamıyor. Avrupa Kupasında Rus Krasnodar önünde rakip santrfora gol pası vererek takımı yakan Skrtel dün de Göztepe'ye puan ikramını altın tepside sundu.
Belden ıska geçen Skrtel'in kaçırdığı topu kapan Jahoviç affetmedi, Poko'ya verip golle cezalandırdı. Skrtel'den sözediyoruz da, F.Bahçe defansı tam bomba. Kayserispor maçında Neustadter ile Neto'nun gaflarını unutmak mümkün değil. F.Bahçe santrfor arayacağına önce defansına bir çekidüzen vermesi, takviye etmesi gerek.

ORTA SAHA DÖKÜLDÜ

Oysa F.Bahçe maça iyi başlamış, daha 14.saniyede Giuliano'nun şutu üst direkte patlamış, 319 gün sonra golle buluşan Fernandao'nun kafa golüyle 1-0 övne geçmişti ama devamı gelmedi. Nabil Dirar ve Josef'in dökülüşleri, Aaatif'in de sahadan silinmesiyle özellikle orta sahada etkisiz kalan F.Bahçe, Giuliano'nun da forvet arkasında etkisiz kalmasıyla Göztepe önünde güç anlar yaşadı. Ve maçı da uzatmada Göztepe'nin kendi kalesine attığı golle ballı şekilde kazandı.
Aykut Kocaman'ın yaptığı değişiklikler, Valbuena ve Alper'i oyuna alması işe yaramadı. Kocaman'ın bu maçtan ders çıkartarak F.Bahçe'nin özellikle orta saha organizasyonunda düzenlemeler yapması gerek. Aksi halde bu galibiyeti büyütüp sevinç çığlıkları atılırsa gelecek maçlar tehlike işaret ediyor. Göztepe, iki perdelik bir futbol sergiledi. İlk yarıda etkisizdi ama ikinci yarıda mükemmel mücadele etti, puan hakkıydı ama futbolda şans faktörü de önemli. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmanın sonucu defans oyuncularının hataları belirledi. Skrtel'e, Kosanoviç nazire yaptı. Ama Göztepe'yi kahreden ikinci golde Ömer Şişmanoğlu'na da sormak gerek:"O ortayı nasıl yaptırırsın ?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA