• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kıran kırana Süper Lig GÜRKAN ERTAÇ

Kıran kırana Süper Lig

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.01.2018, 00:00

Süper Ligin ikinci perdesi müthiş mücadelelerle başladı. Puanlar aslanın ağzından midesine indi. Öyle görünüyor ki artık kolay maç yok, favori de yok.
"Göztepe önünde rahat kazanır" denilen Fenerbahçe öldü öldü dirildi, Kosanovic'in uzatmada kendi kalesine attığı gol olmasa ve sarı-lacivertli takım takılsaydı, yandı gülüm keten helva, camia kesin karışır, suçlular için destanlar yazılırdı. Fener'den sözederken tribün karmaşasına değinmeden geçmek olmaz.
Başta Dirar olmak üzere futbolcuları sürekli ıslıklayan sarı-lacivertli taraftarlar, sakinliğiyle tanınan Aykut Kocaman'ı bile çileden çıkardı, ağır şekilde eleştirdi.

BEŞİKTAŞ PES ETMEDİ

F.Bahçe gibi zirvede iddialı Beşiktaş da Antalya deplasmanında şansının yardımıyla galip geldi.
Antalyaspor 1-0 öne geçtikten sonra 3-4 net gol fırsatı yakaladı, atamadı. Yıldız futbolcular her zaman cankurtaran. Talisca çıktı sahneye, aldı sazı eline, Kartal'ı uçurdu, kabustan kurtardı.
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı derken Başakşehir bir zamanlar Bursaspor'un yaptığı gibi aradan yürüyüp gidecek galiba. Zaten Emre Belözoğlu, Adebayor ve Edin Visca gibi süper oyunculara sahip turuncu-lacivertliler Arda Turan'ı da aldılar, Mahşerin Dört Atlısı'nı oluşturdular.
Arda, Türk futbolseverlere attığı harika golle "Merhaba" dedi, üstün yeteneğinden bir şey yitirmediğini gösterdi. Bursaspor gibi takımı evinde 3-0 yenmek her babayiğidin işi değil.

YENİ AKHİSAR SAHNEDE

Akhisarspor ilk devrenin puan kayıplarıyla sıkıntıya girmiş, "Eyvah, tehlikeye girer mi?" sorusunu gündeme getirmişti. Ama Sivas deplasmanında dondurucu soğukta futbolu öylesine ısıttılar ki parmak ısırdık. Yenik duruma düşüyorsun, 10 kişi kalıp 33 dakika eksik oynuyorsun ve beraberliği yakalayıp galibiyeti kaçırıyorsun kolay iş değil.
Akigolar nokta takviyeler yapmış. Bilal Kısa eski yuvasında hasret gideriyor. Öyle kontra toplar attı ki, ister istemez, "Bursaspor bu top cambazından nasıl yararlanmadı" dedirtti.
Olcan'la birlikte Akhisar'ı hedefe götürürler, kesin. Ukraynalı golcü Seleznyov katkıda bulunacak bir yetenek. Akhisarspor'un, Manisa'da yıllardır çektiği "mini deplasman çilesi" bu hafta sona eriyor, yeni stadına kavuşuyor. Antalya maçında Akhisarlı taraftarlar kesin gövde gösterisi yapacaklar. Tabii yıllardır kendilerine kucak açan Manisalılara teşekkür ederekten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA