• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Golcüsüz nereye ? GÜRKAN ERTAÇ

Golcüsüz nereye ?

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.08.2018, 00:00

Ezeli hatamızdır, Avrupa kupalarında takımlarımızı büyük görmek,"şeker gibi rakip" söylemlerinde bulunmak.
F.Bahçe Lizbon'da Benfica'ya 1-0 yenildi ya, rövanş için övgü tabloları gırla gidiyor:
"Biz, bunları Kadıköy'de eleriz" neyle ve nasıl izah eden yok. Gerçeği görelim, Benfica bir dünya markası. UEFA'da 80 bin puanı var, Fener'in ise 23 bin. Üstelik transfer fakiri sarı-lacivertliler santrforsuz, Benfica'ya nasıl 2 gol atacak ? Phillip Cocu bile 2 gol ümidi Ayew ve Soldado'nun sakatlıkları nedeniyle rövanşta da olup olmayacaklarını konusunda ışık vermedi. O zaman ne olacak ?

FERNANDAO ARANIR OLDU

Yine fizik olarak yetersiz Alper, Valbuena ve Guillano ile mi ? Rakip defansı zorlayacağız, tek hava topu bile alamazlar. Geçen sezon burun kıvırdığımız Fernandao'yu arar olduk. Şampiyonlar Lig'ini hedefleseydi, F.Bahçe kesenin ağzını açmalı!
Şampiyonlar Ligi'ne katılmakla kasaya girecek elli milyon Euro'yu düşünerek en az 2 golcü transfer etmeliydi. Hani ünlü menacer Comolli'nin elinde 100 tane yıldız vardı ? Rövanşta şimdi yine futbolla yıkma şansını zayıf gördüğümüzü itiraf etmeliyiz.
Çünkü Benfica'da Ferreira ve Salvio, Cervi, Meksika'dan son anda alınan yeni transferi Castillo son derece tehlikeli ve gol şansı yüksek oyuncular. Lizbon'da katı savunma ile bunlara bir tek gol şansı verdik.

YENİ YILDIZLAR ŞART

Rövanşta rakibe saldırınca kontra atak tehlikeleri geri dönme zorluğumuz ortada.
Geri dönme zorluğumuz, vereceğimiz açıklar, bizi çok düşündürüyor. Yine çim sahada kendimizi gösterme yerine seyircinin rakibi bozmasına, hataya sürüklemesine, şansın bizden yana olmasına dua edeceğiz, gözüken o! Ancak F.Bahçe taraftarının sürekli defans oynayan takımdan bıktığını geçen sezon tribünlerin bundan boşaldığına değinmeliyiz. F.Bahçe hastaları artık tribünleri coşturacak golleri ile havaya kaldıracak yeni yıldızlar görmek istiyor. Fenerbahçe'nin tur için mucizeye ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA