• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kurtuluş reçetesi gençlik GÜRKAN ERTAÇ

Kurtuluş reçetesi gençlik

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.07.2018, 00:00

F.Bahçe'nin genç başkanı Ali Koç'un FB TV'deki "Camiaya sesleniş" programını hayretle ve tarihe adını altın harflerle yazdıran sarı-lacivertli kulüp adına dehşetle izledim. Koç, 31 Mayıs 2018 itibariyle borcun, kongrede belirtilen 400 milyon Euro yerine 621 milyon Euro (3.2 milyar TL) olduğunu açıkladı, "Tam battık" dedi. "Bu batışı kim hazırladı"dan çok, "F.Bahçe nasıl kurtulur"a bakıyorum. Uzun yıllar transfer şampiyonluğu hedeflendi, milyonlarca Euro'lar saçıldı. Altyapıdan bir tek yıldızın bile kazanıldığını hiç hatırlamıyorum. Ama deniz bitti, gemi karaya oturdu.

ALTINORDU MODELİ İDEAL

Ali Koç bu vahim durumu görerek Altınordu modelini seçti, işbirliğine gitti, doğrusunu da yaptı. Berke ve Barış gibi gençlerin transferine dudak bükenlere şunu misal verelim:
Cengiz Ünder Roma'da, Çağlar Söyüncü Freiburg'da mükemmel oynuyorlar da, Berke ile Barış'ta ısrar edilir ve şans tanınırsa Fener'de niye oynamasınlar ? Ayrıca altyapıdan Burak, Mahsun ve Muhammed gibi umut vadedenlere yol açıldı. Makedonya'dan da da 17 yaşındaki Eljif Elmas kazanıldı.
Müthiş bir gençlik devrimi bu. Burada F.Bahçe taraftarına büyük iş düşüyor. Belki bu sezon takım şampiyonluğa oynamayabilir ama geleceği kurtarmak adına anlayış göstermek gerek. Birkaç kötü sonuçtan sonra Şeref Tribünü'nü basıp da elini taşın altına koyanları ağır şekilde eleştirmek her türlü kurtuluş çabasının sonu olur. A.Ordu-F.Bahçe dostluğu adına düzenlenen dünkü maça gelince.
Güzel tablolar vardı. Tribünlerde yanyana oturmak çok uzun yıllardır unuttuğumuz bir güzellikte. Niye biz birbirimizin gözünü oyarız da, sporu spor olarak kabul etmeyiz ki.?.Yunanistan'ın yangın acısını paylaşan pankartla sahaya çıkmak Dostluk Gecesi'ne çok yakıştı. Her iki takım da sahaya gençler ağırlıklı çıktı. Hüseyin Eroğlu da Phillip Cocu da yer veremedikleri oyuncuların durumunu görmeye çalıştı. Yıldızları görmeye koşan seyirci de hayal kırıklığına uğradı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA