• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Efeler Ligi süper GÜRKAN ERTAÇ

Efeler Ligi süper

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.10.2018, 00:00

Efeler Ligi'nde ilk hafta sonuçları ve sergilenen müthiş voleybol gösterdi ki bu sezon heyecandan her maç öncesi ellerimizi ovuşturacağız. Büyük-küçük takım ayrımı kalmadı, her takım, her rakibini yenebilir. Maçların genelde 3-2 bitmesi de bunun delili. Ziraat Bankası-Halkbank: 2-3, Arhavi Belediye-Maliye Piyango 2-3, Tokat B.Plevne-İst.B.B 2-3 bitti. İzmr'in gür sesi ARKAS bana göre İkbal Afyon B.Yüntaş'ı deplasmanda 3-1 yendiği için haftanın takımı.
F.Bahçe, yabancılarını lisansları çıkmadığı için oynatamayan Jeopark Kula'yı rahatça 3-0 yendi. Kulalılar bu hafta salonlarında sorun çıktığı için pazar 14.00'te Salihli'de oynayacakları maçta G.Saray'a tam kadro çıkacaklar. Cim-Bom son maçında İnegöl B.'den 3-0 ile sıyrılmasını bildi. Bu hafta birbirinden güzel maçlar var. ARKAS yarın 14.00'te İzmir'de Tokat B.Plevne'yi ağırlayacak. Pazar 14.00'teki Halkbank- F.Bahçe maçı tadından yenmez. Diğer maçlar: 14.00 İst.B.B.Ş.B-Arhavi, 16.00: İnegöl-Afyon, 16.30 Maliye P.-Ziraat B.

GURURUMUZ ROTA KOLEJİ

İzmir'in bayanlar voleyboldaki gür sesi Rota Koleji, Birinci Ligde liderliğini sürdürüyor, mükemmel voleyboluyla takdir topluyor.
İkide iki yapan namağlup Rota, son maçında Balıkesir DSİ'yi 3-1 yenerken haklı bir galibiyet elde etti. İrem, Selis, Şeyma, Cansu, Nergis, Nazlı, Pelin, Selcan, Aylin, Şükran ve Tuana kadrosuyla oynayan sarılıların başarılı hocası İlker Alkan, "Başarılı olmak güzel. Ama her maçı ayrı bir değerlendirmeyle oynayarak başarımızı sürdürmeye çalışacağız" dedi.

KSK NEREYE ?

Karşıyaka'nın bayan voleybolda yaptığı güzellikleri yıllardır övüyoruz.
Yabancısız mücadele etmesini, altyapıdan yetiştirdiği değerlerle yarışta olmasını, şampiyon adaylarının korkulu rüyası olmasını. Hele imece usulüyle yarattığı özel voleybol salonu için çorbada tuzu olanları alkışladık. Ama bu sezon ligdeki tablo yeşil-kırmızılı renklere yakışmıyor.
Sarıyer deplasmanında 3-0 yenilirken ayakta kalamaması bir yana ilk seti 7, üçüncü seti de 11 sayıyla tamamlayabilmesi. İkinci sette 17 sayıda kalması bile başarı sayılıyorsa Kaf-Kaf'lar adına üzücü.

ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR

Bülent Kandemir Türk Voleybolunun en önemli elemanlarından biri. Yıllarca milli formayı giydi, voleybolu bıraktıktan sonra ARKAS'ta teknik adam olarak hizmetlerini sürdürüyor. Oğlu Dünya (16) da babasının izinden yürüyor. Mavişehir Okyanus Koleji öğrencisi Dünya, Liseler Plaj Voleybolu Şampiyonası'nın MVP'si (En iyi oyuncu) seçildi. Dünya çapında başarılar dileyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA