• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Servis öğret Giovanni GÜRKAN ERTAÇ

Servis öğret Giovanni

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.10.2018, 00:00

Filenin Sultanları Japonya'daki Dünya Şampiyonası'nda 2.tura yükseldi ama İtalya, Rusya ve Amerika'ya yenilince öteye geçemedi. Kanada, Azerbaycan ve Tayland galibiyetleri yeterli olmadı.

BECEREMEDİK!

İşin kötüsü yenildiğimiz maçlarda rakiplerle iyi mücadele etmemize rağmen sayı almanın ilk şartı servis atmasını beceremediğimizden kazanamadık.
Türkiye, şampiyonanın en kötü servis atan takımı seçildi.
İtalya ve Rusya maçlarında üstüste 4 servisi de dışarı attık, inanılacak gibi değil. Başantrenör Giovanni'nin bunları toplayıp idmanlardan sonra sürekli servis atma çalıştırması yapması gerek.

ÇALIŞILMALI!

Futbolda idmanlardan sonra şut idmanı yaptırılıyorsa bizim voleybolcular da servis çalışmalı. Aksi halde bu eksiklikle, en kritik sayılarda kaçırdığımız servislerle daha büyük başarılara imza atmamız mümkün değil.

DEMİRER VETERANLAR ŞAMPİYONASI

Sporculuk hayatını sonlandırmış veya hala aktif olan voleybolcular ile voleybolseverleri bir çatı altında toplamak, birlikte spor yapmalarına imkan sağlamak amacıyla düzenlenen Veteranlar Şampiyonası'nın önümüzdeki dönemlere ilişkin planlamasının yapılacağı görüş ve öneri toplantısı yapıldı.
İzmir'i Volkan Gönül temsil etti.
Bu yılki şampiyonaya BAL Eski Başkanı rahmetli Tolga Demirer'in adı verilecek. İlgi görmesi beklenen şampiyonaya İzmir'den Kartallar, İzmirgücü, Gazi Masters'in yanısıra pekçok takımın katılması bekleniyor.

FİLEDE TAHTA TAHT OTURUR

TSYD İzmir Şubesi'nin Always işbirliğiyle düzenlediği turnuva voleybolseverlerce ilgiyle izlendi. ARKAS şampiyonluğu alırken bu sezon da şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi. Özellikle yeni transfer Estonyalı smaçör Robert Taht sergilediği oyunlarla takımını ligin tahtına oturtacağının müjdesini verdi. Brezilyalı pasör Radke takımı mükemmel yönetirken Adis de etkili oyunuyla göz doldurdu.
Yiğit'in performansı da alkış aldı. Ellerimizi ovuşturalım, ligde ve Avrupa'da ARKAS ses getirecek.

İKİSİNE DE YAKIŞTI

2018-2019 sezonu Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı nefesleri kesen bir maçtan sonra Türkiye Kupası finalisti Maliye Piyango'yu 3-2 yenen Türkiye Şampiyonu Halkbank kazandı. İlk iki seti 25-23 ve 25-22 alan Maliye, Halkbank'ın diğer setleri 25-23 ve 25-21 kazanarak durumu 2-2'ye getirmesini engelleyemedi. Son sette de 8-3 öndeydi ama Halkbank'ın 8-0'lık serisine engel olamadı, dağıldı 15-11 ile 3-2 kaybetti. 2 saat 21 dakika süren bu maç gösterdi ki müthiş bir lig yaşayacağız

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA