• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Uyuyan dev uyandı GÜRKAN ERTAÇ

Uyuyan dev uyandı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.11.2018, 00:00
Kulakların kopacak kadar çınlıyordur mutlaka Phillip Cocu. Sen gittiğinden beri Fenerbahçe süper oynuyor, harikalar yaratıyor. Eğer TV'lerden merak edip de maçları izliyorsan eminim yaptığın hataların bedelini ödettiğinin de farkındasındır belki. Senin "Yaramaz" diyerek bir türlü forma vermediğin bücür futbol sihirbazı muhteşem futboluyla herkesi büyülüyor. Bir gol ve nefis bir asistle Anderlecht maçına imzasını koydu. Yetmedi, dün gece de Alanyaspor önünde de başarısını taçlandırdı. Taç çizgisi kenarında Ceyhun Gülselam'ın faulüne rağmen düşe kalka gitti, yerlerde süründü, kalktı, topu götürdü, İsla'la müthiş bir asist yaptı, o da Ayew'i gördü, Gana'lı güzel bir vuruşla yakışanı yaptı, golü attı. Ardından bir süper asistle Frey'in kafasına topu bıraktı, İsviçreli bu ikramı reddetmedi, golleri ikiledi.

BU HOLLANDALI İSİ BİLİYOR
Dick Advocaat ve ardından Phillip Cocu'nun sarstığı Hollanda futbol kariyerini Cocu'nun yardımcısı Erwin Koeman yüceltiyor. Zaten kardeşi Ronald Koeman ile süper yetenekli bir ailenin ferdi olan Koeman görevi üstleneliberi F.Bahçe bambaşka bir hüviyete büründü. Koşuyor, en önemlisi mücadele ediyor, rakibi hataya zorluyor. Valbuena gibi Frey de, hem hücumda büyük işler yapıyor, hem de savunmasından top çıkararak alkışlanıyor.
Erwin Koeman'ın sağbek Isla'yı orta sahada oynatmasına dudak bükerek baktık ama, Şilili çok katkı yaptı, iyiydi. Sarı-lacivertli taraftarlar da G.Saray maçıyla başlayan uyanışı gördü, Anderlecht zaferiyle umutlandı, boş bıraktığı tribünlerde safları sıklaştırdı. Fenerbahçe artık ligde de Avrupa'da da bu moralle özlenen sonuçları almaya devam edecektir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA