• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yücel İldiz’in büyüsü GÜRKAN ERTAÇ

Yücel İldiz’in büyüsü

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.02.2019, 00:00
Spor Kamuoyu bir hafta Denizlispor'u konuştu. Ad.Demirspor'a 5 gol atıp liderliği yakalayışından, Yücel İldiz'in yönetimiyle 11 maçtır namağlup gittiğinden övgüyle sözedildi.
Hele hele A.Ordu'dan sonra E.Şehirspor'a da yenilen G.Birliği'ne fark yapmak için Hatay sınavının kritik eşik olduğu ve mutlaka puan gerektiği ifade edilmişti. Biz de sandık ki Horozlar Hatay'da rakibine zor anlar yaşatacak, Burak Çalık, Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz gibi hızlı adamları ve orta sahadan Ziya'nın da desteğiyle rakibini zorlayacak. Yanılmışız.

GÖKHAN CEZAYI KESTİ
Bir 45 dakika geçirildi ki, yakışmadı.
Mahkum oynayan, sadece savunma yaparak rakibin hızını kesmeye çalışan, kontratak düşünmeyen, özetle bizim tanıdığımız Denizlispor değildi. Polonyalı kaleci Stachowiak'ın iki yüzdeyüz golü kurtarması da alarm olmadı, sonunda Gökhan Karadeniz cezayı kesti. Denizlispor'un ilk devreyi Mehmet Akyüz'ün kaleci tarafından rahatça kurtarılan bir kafa şutuyla geçirdiğini söylemek inanılmaz tutukluğunun bir ifadesiydi. Son maçlarda form düşüklüğü gösteren Burak Çalık'ın varlığıyla yokluğu belli değildi. Recep ile Ziya'nın top kayıpları da üzerine tuz biber ekti.

​YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER
İkinci devrede Denizlispor daha iyiydi.
Yücel İldiz öyle yerinde değişiklikler yaptı ki sanki maça sihirli değnek değdi. Burak Çalık'ı, Deniz'i ve Recep Niyaz'ı çıkarıp Kehinde, Mbamba ve Gökhan'ı sokması cuk oturdu. Horoz, Mehmet Akyüz ve Ziya ile gol pozisyonlarını inanılmaz şekilde harcarken, Aissati'nin enfes ortasına harika kafa vuran Kehinde belki de Denizlispor'u Süper Ligi götüren puanı kaptı. Hakem Zorbay Küçük de Denizli'nin yüzdeyüz penaltısını vermedi. Bayram yapalım ama bu maçta yapılan hatalardan da ders alalım.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA