• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yolun sonu Süper Lig GÜRKAN ERTAÇ

Yolun sonu Süper Lig

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.01.2019, 00:00
Belki ikinci devrenin ilk maçıydı ama, şampiyonluğu etkileyecek önem taşıyordu Denizlispor için. Çünkü takımı önemli transferlerle takviye eden Gazişehir bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak hedefindeydi, Denizlispor'la olan 5 puan farkı 2'ye düşürmek amacıyla.

BU TAKIM TAŞ GİBİ
Ama Yücel İldiz hocanın taş gibi bir ekip haline soktuğu Horozlar da bu en zorlu deplasmanda kazanarak Süper Lig yolunu açmaya andiçmişlerdi.
Denizlispor maça çok iyi başladı, daha 7. dakikada kaptan Akyüz 6 pasta topa dokunabilse gol işten bile değildi. 15'te defans arkasına sarkan Akyüz, kalesini terkeden Günay'ın uzaklaştıramadığı topu boş kaleye atik davranıp vurabilse yine bayram yapılacaktı ama golü atmak Atom Karınca Ziya'ya nasipmiş.

BURAK'A SİTEM
Gaziantep Gazişehir'li oyuncu Ahmet Kesim'den topu söken Ziya nefis bir vuruş yaptı ve Günay'ı çaresiz bıraktı. İkinci yarıda Denizlispor rakip risk aldığı için bol bol kontratak fırsatı yakaladı ama çabuk çıkamadıkları için galibiyeti garantileyecek ikinci golü bulamadı. Gazişehir son dakikalarda bastırdı, direkten dönen toplarının yanısıra Abdülkerim 90+5'te Stachowiak'ı geçen topu çizgiden çıkartarak maçın kahramanları arasına girdi. Burak Çalık'a küçük sitem:"Birşey oynamadın, oyundan alınman doğruydu.

TARAFTAR ÇOK İYİ
Sen bu takımı hem çaba hem de gollerinle taşıyan oyuncuların başında gelmelisin." Kariyerini şahlandıran Yücel İldiz hocanın elinde 10 karşılaşmadır mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor bana göre Gençlerbirliği ile elele Spor Toto Süper Lige çıkar. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın inanılmaz desteklerini ve kente sahip çıkan işadamlarının ve içerde dışarda takımı desteklemeye koşan taraftarları övmekten geri kalmayalım.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA