• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gönüllerin Şampiyonu GÜRKAN ERTAÇ

Gönüllerin Şampiyonu

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2019, 00:00

ARKAS, tarihe geçecek bir final serisi sonunda Fenerbahçe'ye 3-2 yenilerek Efeler Ligi Şampiyonluğu'nu kaybetti. Ama mavi-beyazlıların yaşadığı büyük talihsizliklere rağmen şampiyonluk şansını son maça kadar koruması süper bir başarı sonucudur.
Salonların beyefendisi, şimdiye kadar hakemlere ve rakiplere tek tepki göstermeyen Kanadalı başantrenör Glenn Hoag'a, bir maçta hakeme tepki gösterdi diye 3 maç ceza verilmesi, final maçlarından dışlanması çok büyük insafsızlık, anlayıştan yoksun, centilmenliğe vurulan ağır bir darbeydi. Finalin son iki maçına antrenörsüz çıkan ARKAS, bu handikap yetmiyormuş gibi takımın etkili smaçörü Mert Matiç'in sakatlanmasıyla sarsıldı.
Buna rağmen ARKAS'ın gösterdiği direnç gönüllerde taht kurmasını sağladı. Bana göre bu kadro önümüzdeki sezon da şampiyon adayıdır.
G.Saray'a giden Burak'ın yerine mutlaka daha iyi bir libero alınacaktır. Pasör Radke'nin daha iyisi de gelecektir.
Gönlümüz Arkas'la.

SALVADOR MUCİZESİ

İzmir'den bir Süpermen geçti. Adı Salvador Hidalgo Oliva. 34 yaşında Küba'lı smaçör. Rusya'nın Saint Petersburg kentinde dünyaya geldi. 10 yaşında voleybola başladı. Öyle süper smaçör olabilmek için dev bir fiziğe sahip değil. 1.95 boyunda ama müthiş sıçrıyor, üstelik inanılmaz bir smaç servis yeteneğine sahip. Bir dönem G.Saray'da da oynayan ama iz bırakmayan Hidalgo bu sezon Fenerbahçe'ye devre arasında geldi, pir geldi.
Birara düşme hattının hemen üzerinde tehlike yaşayan sarı-lacivertlilerin kurtarıcı meleği oldu. O'nun süper başarısıyla F.Bahçe tüm takımları yenmeye başladı.
Halk Bankası'nı, G.Saray'ı, Maliye'yi geçti, sonunda da ARKAS önünde İzmir'de şampiyonluğu Hidalgo sayesinde yakaladı. Kübalı harikalar yarattı smaç servislerden üstüste 9 sayı alarak hayranlık uyandırdı. Almanya'da ve Polonya'da yılın adamıydı, Türkiye'de de öyle.

VETERANLAR'A KATILALIM

Genç yaşta yitirdiğimiz İzmir Bornova Anadolu Lisesi Kulübü Başkanı, eski ünlü voleybolcu Tolga Demirer adına geleneksel hale getirilen Demirer Veteranlar Şampiyonası'nın 5.cisi, 21-22-23 Haziran 2019 tarihlerinde, TÜYAP Kocaeli Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.
Takımlar için son kayıt tarihi 15 Mayıs. Şampiyonaya erkeklerde 35+, 45+, 50+ ve 55+, bayanlarda 31+ ve 37+ yaş grupları katılabilecek. Takımlar herhangi bir kulüp ismiyle yarışabilecekleri gibi sponsor ismi de kullanabilecek, azami 14 oyuncu oynatabilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA