• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Horoz Süper Lig’e koşuyor GÜRKAN ERTAÇ

Horoz Süper Lig’e koşuyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2019, 00:00

Giresunspor zor bir takım, Karadeniz deplasman yönünden hayli çetin de Allah, Denizlispor'a "Yürü ya kulum" dedi galiba, Giresunspor'u en kötü döneminde, moralsiz, isteksiz durumda yakaladı, vurdu geçti gitti. Giresunspor Yönetimi, çeşitli gerekçelerle ikisi yabancı 4 asını kadro dışı bıraktı, Denizlispor için karşılaşma kolaylaştı.
Mehmet Akyüz hat-trick yaptı, 3 gol attı.
Eğer kaçırdığı yüzdeyüz 4 gol olmasaydı belki de Giresun Seferini yarım düzine golle kaatacak, 14 yerine 18 gole ulaşarak 23 golle lider durumda bulunan Altay'lı Paixao'nun Gol Krallığı'nda en ciddi rakibi durumuna gelebilirdi. Yeşil-siyahlılar maç boyu oyunun kontrolünü ellerinde tutan taraftılar, rahat oynadılar, Recep Niyaz'ın, Aissati ile birlikte orta sahadaki etkinliği Horozları sürekli ön bölgede mücadele eder durumda bıraktı. Burak Çalık, gerek çalımları gerekse asistleriyle hayli etkiliydi.
Ancak Denizlispor defansının, kaleci Stachowiak tarafından kurtarılan iki gol pozisyonunda daha dikkatli davranması gerektiği, gelecek maçlarda zorlanabilecekleri ihtimali açısından önemliydi.

SÜPER LİG YOLU AÇIK

Denizlispor'un hakkı olan Süper Lige ulaşabilmesi artık yakın bir ihtimal olarak görünüyor. Şimdi bana göre rota şöyle:
Eğer içerdeki Balıkesir Baltok ve Karabükspor maçları kazanılır, Gençlerbirliği ve İstanbulspor deplasmanlarından birer puan alınırsa hedefe rahatça ulaşılır. Belki de G.Birliği ve Hatay'ın puan kayıplarına göre 7 puan da Denizlispor'u Süper Lig takımı yapabilir. Son söz Denizlispor taraftarlarına.
Taaa Karadeniz'e giderek takımlarını 90 dakika desteklediler. Helal olsun.
Denizlispor'lu futbolcuların "Deplasman fatihi" unvanlarını evlerindeki maçlarda da göstermeleri dileğiyle.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA