• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şimdilik! METİN GÖKALP

Şimdilik(!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.08.2018, 00:00

Fikret Orman'ın, yönetim ekibini değiştirme istemesinin...
Şenol Hoca ile arasında sıkıntılar yaşandığı iddialarının...
Çok yanlış bir zamanlama olduğunun, altını çizelim bi kere... Bu tür dedikodulara çanak tutanların, asparagas haberlerine mi kulak dayamalı? Yoksa; ülkemin en zor günlerinde, dünya futbol arenasında, alınacak bir galibiyetle, adımızı duyurmak mıdır mesele? Nedense şu kalın kafam, bir türlü anlayamadı, yaşatılan bu şerefsizlikleri!
Radarıma takılan tek bir isim dahi olmayan LAKS'ın, çok fazla koştuğunu ve 'Zor, oyunu bozar!' mantığıyla, oyun alanının her yerinde pres yaptığını izleyince, kendi evlerinde daha bir salgırgan olabilecekleri kuşkusunu, yaşıyordum doğrusu...
Yayıncı kuruluşun, gecikmeli bi on dört dakikası ekranlarda görüntülemezken, 'Sabır, sabır!' diye, ısırdım dudaklarımı!
Topun sürekli LAKS'ın yarı alanında gezindiği ve her ne kadar gol pozisyonları yaratılmasa bile, Beşiktaş açısından 'iyi' olacağının kanısına varmışken Victor, yapıştırdı golü! Gardım, düştüüü!

NİYE Q7 YOKTU?

Aklım karıştı ya... Başladım, sayfaları geriye çevirmeye... O Şenol Hoca'm; 'Niye dünya yansa, yorganı yanmaz bir Lens yerine, Quaresma ile başlamaz? Niye, rakiple 'merhabalaşmış' Gökhan Gönül'ü, oturtmak zorunda kalır kulübede?' diye sorular kafama, kontür nizamında düşmeye başladı, peş peşe! Niye, niye? Söyleyeyim; kendini korumak meselesi işte( !) Frieser'den gelen gol de, Şenol Hoca'nın eseri(!) Çünkü; görünen o.... Arkadaş, Hala hücum etmek varken, Larin'i çıkartarak, Gökhan'ı almak, neyin nesi? Kendi egolarını tatmin etmeye çalışan, mahalle maçı oynarmışcasına bir Lens için sormalı ' 'Babanın oğlumu?' Şenol Hoca için, kahpe kader işte! Kovalamaya çalıştığı ve hücumcusu kalmadığından dolayı mecburen sarıldığı o Negredo, şimdilik bulunduğu uçurumun kenarından yırttı... Şimdilik ortalık, oldu süt-liman... Şimdilik(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA