• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Birine helal diğerine haram! METİN GÖKALP

Birine helal diğerine haram!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.12.2017, 00:00

İki meseleye takıldım maç öncesi... İlki;
Talisca'nın, oynatılmama nedeni...
İkincisi; Fırat Aydınus gibi bir eyyamcı hakemin, şu maça atanması! Maçın başlama düdüğü çalmış, her iki ekip müthiş bir şekilde med-cezirler yaratırken... Sıfırlı dakikalarda Cenk, karşı karşıya vurduğu, Muslera'nın ellerinde erirken... Rodrigues'in sürpriz atağıyla, Beşiktaş kalesi tehlike geçirirken... Beşiktaş'ın orta alanında görev yapan ve sahanın en fazla topa sahip olan oyuncusu Tolgay, Galatasaraylılar'dan sürekli dayak yerken!

OĞUZHAN KATLEDİLDİ

Talisca'nın yerine tercih edilen Oğuzhan Özyakup, ceza alanı içinde katledilirken!
İlerleyen dakikalarda Tolgay'ın yediği dayakları görmemezlikten gelen Fırat Efendi, eyyamcılıktan öteye gidemedi, eyi mi? Yani; 'racon!' kesmeğe kalktı kendince! O'nun haksız kararlarına rağmen oyunu izlerken, gözlerim yoruldu ataklardan... G.Saray, kontra ataklardan gol bulmayı hedeflerken, Beşiktaş, yüklendikçe yüklendi, karşı kaleye...
Her şeye rağmen, özellikle Beşiktaş'tan aldığım futbolun lezzetini, hala damaklarımda hissettiğimin, altını çizmeliyim.

GALATASARAY RİSK ALDI

İkinci yarıya gelince... Daha nefes almadan Cenk, Gökhan'ın ortasını gole çevirince GS, risk almaya başladı... İşte, Tudor Efendi ve talebelerinin difransiyeli, Quaresma, Cenk'in kaçırdıklarından sonra, Tosiç'in ve Negrodo'nun golüyle, dağıldı maalesef... Topa sahip olma oranı olarak maç, Kartallar'ın hakkıydı... Bu, biir... Kendi sahalarında oynama avantajını iyi kullandılar... Bu, ikiii... Yakaladıkları pozisyonlarla, tarihi farkı kaçırdılar...
Bu, üüç... Böylesine eyyamcı, böylesine ağırlıklı karşılaşmayı kaldıramayacak bir hakemi de yendiler ya, Beşiktaşlılar'ın alayına, helal hoş olacaktır, dün gece.
Üçüncü sınıf Tudor'a da haram zıkkım (!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA