• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oyuncularımız yakın takipte NECDET KESTELLİ

Oyuncularımız yakın takipte

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2015, 00:00
Milli Oyuncularımızdan Ayla Aksu, üstüste kazandığı iki ikincilikten sonra geçen hafta 10 bin dolar ödüllü Bursa Büyükşehir Belediye Cup'ta şampiyon oldu ve kariyerindeki ikinci tekler şampiyonluğuna ulaştı.
Çağla Büyükakçay bir taraftan, İpek Soylu diğer taraftan, New York'ta US Open elemeleri için hazırlıklarına devam ediyor. Çağla, geçen hafta 25 bin dolar ödüllü Landisville'deki ITF turnuvasında üçüncü turda Mestach'a karşı iyi bir oyuna rağmen kaybetmişti.
Marsel İlhan ise US Open'e hazırlık olarak, yeni (?) antrenörü Davis Cup takımımızın da antrenörü olan Dominik Hrbaty ile katıldığı Cincinnati Western & Southern ATP Master 1000 turnuvasında ilk eleme turunda KOZA WOS oyuncusu Nikoloz Basilashvili'yi 3 sette geçtikten sonra geçtikten sonra Kokkinakis ile oynadı, ancak 3 sette kaybetti ve ana tabloya çıkamadı. Başak Eraydın, geçen haftayı Moskova'yı ikincilikle kapattıktan sonra bu hafta 25 bin dolar ödüllü ITF Women's Westende Turnuvasında da yarı final oynadı, ancak Romen Buzarnescu'ya yenildi. Yine de başarılı yükselişine bir halka daha ilave etmiş oldu.
Melis Sezer, ağustos ayındaki başarılarını, geçen haftayı Bursa'da ikincilikle süsledikten sonra Rusya'ya Saint Petersburg turnuvasına hareket etti.

Yeni bir yıldız mı?

Önce Serena Williams'ı, sonra da finalde hastalanmış olsa da Simona Halep'i yenerek Toronto Rogers Cup'ta zirveye çıkan 18 yaşındaki Belinda Bencic kadınlar tenisindeki eksikliği biraz da olsa kapatıp beklentilerimizi karşılayacak kadar süreklilik gösterebilecek mi?

Rogers Cup Toronto

Murray, Nadal ve Wavrinka'nın da katılmış olduğu Rogers Cup yarı final maçında Nishikori'yi yenerek, finalde ise Djokoviç'i 11. kez yenerek 11. ATP şampiyonluğu ile 3. Roger Cup şampiyonluğuna ulaştı. Öyleki ki Djokoviç, ATP 1000'deki 25., ATP Tour'da ki 55. şampiyonluğunu arıyordu.
Burada oynanan çiftler turnuvasına hem Djokoviç, hem Nadal, hem de Murray kendi kurdukları güçlü takımlarla katıldılar. Ancak kazanan yine Bryn kardeşler oldu ve iki güçlü tek oyuncusu ile kurulan çift takımının, iyi bir çift takımı olmak için yeterli olmadığını bir kere daha ispat etmiş oldu.

Cincinati'de kupa başladı

ATP - WTA oyuncular neredeyse tam takım olarak CİNCİNATTİ'de US Open yolunda mücadeledeler... Ancak bilmem fark ettiniz mi? Çift maçlarına tek oyuncularından da ilgi bu turnuvada da kendini gösteriyor: Wavrinka ve Paes ikilisi ciddi bir takım oluşturma yolundalar. Umarım bu akım yayılır ve zevkli maçlar izleriz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA