• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kortun yıldızları yolda NECDET KESTELLİ

Kortun yıldızları yolda

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.02.2018, 00:00

ATP turnuva programının içinde İstanbul Cup (23 Nisan-29 Nisan 2018) ve İstanbul Open'in (30 Nisan-6 Mayıs 2018) bulunmayışı hepimizi üzdüyse de kısa sürede Garanti Koza, TEB ve TTF'den müjdeli haberlerle "ohh..." çektik. Malum, ATP'ten turnuva almanın zorluklarını ve bunu elimizden kaybetmenin neticelerini tabii ki çok iyi öğrenmiştik.

MERAKLA BEKLEDİK

Bu sefer de, Federer'e alışmış Türk tenis severler olarak, hangi yıldız oyuncuların getirebileceğini merak etmeye başladık. Erkeklerden, yakinen tanıdığımız ve Avustralya Open finalisti Cilic ile kadınlardan, Wozniachy'nin isimlerinin resmen açıklanması herkesi tatmin etti.

ÖNEMLİ İSİMLER

Wozniachy hem Avustralya Open'i kazanarak, hem ekrar bir numaraya yükselmiş olarak gelmesi çok sevindirici. Bakmayın siz tesisin uzaklığından şikayet edilmesine.
Seyircimiz şehir dışlarından bile yine gelerek bayram edecek ve mutlu dönecek.
Hepiniz müthiş turnuvalara hazır olun.

Millilere başarılar

Bugün başlayıp 10 Şubat'ta bitecek Estonya'daki Tallinn Tennis Center'de sert zemin ve kapalı kortlarda oynanan FED Cup 1. Grup maçlarında oldukça zorlu maçlara çıkacağız.
D Grubun'da mücadele edecek olan milli raketlerimize başarılar dileriz. Takımımız kaptan Alattin Karagöz'ün yönetiminde Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, Pemra Özgen ve Ayla Aksu'dan oluştu. Türkiye bu gurupta 31. sırada bulunuyor. Rakipler Polonya, Avusturya ve Latvia. Ne diyelim şansınız bol olsun.

Pemra ana tabloda

Britanya'da düzenlenen ITF 25K Glasgow turnuvasına elemeler aşamasından katılan tenisçimiz Pemra Özgen ilk turu rahat şekilde geçti, ardından da eski WTA dünya 29 numarası Urszula Radwanska'yı 6-3/6-1 mağlup ederek ana tabloya yükseldi. Ancak ana tablonun ilk turunda Alman rakibi Sekulic'e yenilerek turnuvaya veda etti. Tebrik ediyoruz.
37 yaşında bir çocuk:

Roger Federer

20. Grand Slam şampiyonluğunu da ocak ayında Avustralya'da kazandıktan sonra Federer elde ettiği toplam başarılarını şımarmadan ama doyasıya yaşamaya devam ettiği gibi bunu da fazlasıyla hak ediyor.
Yirminci defa eline geçirdiği böylesi muhteşem bir kupadan kim olsa ayrılmak istemez tabii ki. Bu sefer 21. ve çok önemsediği bu kupasına bir de ad takmış:"Norman" diyor ona.
O nereye gitse Norman da onunla ve kollarında...
Daha geçen sene Wimbledon'da kazandığı kupaya da "Arthur" adını vermişti. Federer'in en büyük eğlencesi şimdilik bunlar. Tekrar kutluyoruz.
Büyüksün Federer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA