• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayat öpücüğü NEVZAT GÜZELIRMAK

Hayat öpücüğü

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2016, 00:00

Akhisar Belediyespor'un dün Bursa'da Avrupa Kupalarını hedefleyen Bursaspor önünde sergilediği müthiş mücadeleyi gördükten sonra rahatladım. Yeşilbeyazlı ekip özellikle ikinci yarıda adeta tek kale oynadı ama başarıya susamış Akigolar adeta Kanije Savunması gibi kalelerini savunarak altın değerinde bir puan kopardılar.
Bundan sonra Akhisar Belediyespor'un tehlike hattından süratle uzaklaşacağına ve Puan Cetvelinde hakettiği yere ulaşacağına inanıyorum.
Çünkü yeşil-siyahlılar fikstür dezavantajıyla şimdiye dek hep şampiyonluk veya Avrupa Kupası iddiasındaki takımlarla oynadılar. Sırasıyla G.Saray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, nihayet Bursaspor. Bir puan deyip geçmeyin, bu puan takıma moral verecek, Tolunay Kafkas'ı rahatlatacak, elini güçlendirecek, daha hareket etmesini sağlayacaktır. Bursaspor'da Hamza Hamzaoğlu ve Merter için ilginç ve zor maçtı. Hamzaoğlu takımının kazanması için profesyonelliği gereği herşeyi yaptı ama, Çin'den dönen Batalla'nın her topa girişi ve bekleneni verememesi ondan ve Jorguera'dan çok şey bekleyen Bursaspor'un galibiyete ulaşmasını engelledi.
Ben Merter'e, oyundan çıkan Onur Ayık'ı iterek dışarı çıkarmaya çalışmasını yakıştıramadım. Eski takımına karşı bu sportmenlik dışı hareket hoş değildi. Genç hakem Yaşar Kemal Uğurlu son derece güzel bir maç yönetti, etki altında kalmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA