• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sevinmeyelim NEVZAT GÜZELIRMAK

Sevinmeyelim

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2016, 00:00

Menemen'in Trabzon'da 1-1 berabere kalışını, "Puan puandır" diye övenler çıkacaktır. Ama sarı-lacivertlileri rakipleriyle değerlendirseniz en az iki gömlek üstünler.
Karadeniz ekibinde Göztepe'den tanıdığımız Ali Kuçik var (takımına golü de o kazandırdı) gerisi vasat oyuncular. Bir takıma kazanması için ancak Menemen Belediyespor kadar fırsat gelir.
Ama bir deplasman takımı da ancak bu kadar gol hovardası olabilir. İlk yarı tabela Menemen lehine 4-0 olabilirdi. Ahmet Arı öyle goller kaçırdı ki akıllara zarar.
Abdullah da öyle. En uygun pozisyonlarda topu kaleye yollayamadı, ya da kaleciye takıldı.
"Atamayana atarlar" misali Trabzon 1461 Ali Kuçik'le 1-0 öne geçti ya, "Eyvah, Menemen bir de bu deplasmandan yenik döner mi?" endişesine kapıldık.
Bereket Tayfur Emre vardı, "zararın neresinden dönülürse kar" dedirten. 72'de oyuna katılan bu oyuncu birkaç saniye sonra golünü çaktı da takımına teselli mükafatı verdi. Teknik Direktör Suat Kaya'nın geçen sezon da takımın kurtarıcısı olan bu futbolcuya artık ilk 11'de şans tanımasının zamanı geldi. Kaya'nın Ahmet Arı, İbrahim Dağaşan ve Abdullah'ın da dikkatlerini çekmeli. Neticeye gelince. Tam kazanılacak maçtı 1461 Trabzon maçı. Seyirci baskısı yok, at gollerini al 3 puan yak çubuğunu. İleride kaybedilen iki puanı aramayız inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA