• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İsmail’le nereye kadar ? NEVZAT GÜZELIRMAK

İsmail’le nereye kadar ?

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.05.2017, 00:00

M anisaspor dün Gaziantep'te kalecisi İsmail Şahmalı'nın inanılmaz kurtarışlarıyla 85.dakika ayakta kaldı ama gerisini getiremedi, Ramazan'ın golüne engel olamayarak bu kritik maçı yenik tamamladı, tehlikeli bölgede kalmayı sürdürdü. İsmail bacağından sakatlandı yılmadı, kolu incindi aldırmadı.
Dakikalarca kıvrandı ama başkasının çaresiz kalıp değiştirilmesine istediği durumlarda bile yılmadı, insanüstü bir gayretle "Oynarım" dedi ama gününde olmayan takımı ona yardımcı olamadı. Bulgar oyuncu Dimov'un da yüzü dağılmasına rağmen olağanüstü mücadelesini takdirle izledik. Ama Tarzanlar dün beklenen futbollarından çok uzaktılar. Bahattin yetenekli bir futbolcu ama İsmail Haktan Odabaşı ve Gökhan Sazdağı'ndan katkı alamadı, yalnız kaldı. Bir topunun direkten dönmesi de hem kendisinin hem de Manisaspor'un şanssızlığıydı. Gökhan ilk yarıda uygun pozisyonda üstüste çalımlara kaçtığı için golü harcadı, daha sonra silik kaldı, değiştirilmesi normaldi.
Sait Karafırtınalar'ın oyuna aldığı Bakaki, 80'lerde öyle bir gol kaçırdı ki akıllara zarar. Atsa rakip dağılacaktı, atamadı, rakibe moral geldi, galibiyet golünü buldular.
Manisaspor bu maçı kaybetmekle kalmadı, iki önemli oyuncusunu da kaybetti. İsmail Haktan Odabaşı ile Billal Sebaihi'nin kırmızı kart görmeleri tuzu biberi oldu. Uzatmada kart görüp cezalı duruma düşmenin anlamı yok. Bu yenilgi kötü oldu, önümüzdeki hafta oynanacak Manisaspor-Altınordu Ege Derbisi daha da büyük önem kazandı.

Gaziantep haketti

Ligde Manisaspor gibi kurtuluş mücadelesi veren Gaziantep B.Ş.Belediyespor dün iyi futbol oynadı, galibiyeti haketti.
Onların da Mehmet Erdem'le bir topu direkten döndü, Muhammed Reis'in kaleci İsmail'i aşan topunu Emre çıkardı ama baskılı futbollarının sonucunu son dakikalarda olsa da aldılar, kurtuluş umutlarını sürdürdüler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA