• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yalancının mumu.. SELAHATTİN ERTAŞ

Yalancının mumu..

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2017, 00:00

Geçen hafta Lucescu'yla ilgili "Türkiye'ye dönüyor" haberleri üzerine, inanmayın demiştim.
Spor medyamızın bir bölümü inanırlıklarını kaybedeceklerini bile bile yalan haber yazmaya doyamıyorlar. Lucescu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le kesinlikle görüşmediğini beyan etti. "Rumen hocaya Ceo'luk teklif edildi" haberini yapan arkadaş utanmış mıdır acaba? Sanmıyorum..

Galatasaray'ı gazlayanlar...

Ahı gitmiş vahı kalmış Bursaspor'a beş atan Galatasaray'a spor sayfaları manşetlerden yer veriyor.
Eserin mimarı Tudor deniyor. Hangi eser? Sezon başından beri zaten sıklet olarak düşük takımlara karşı bol gollü neticeler alınıyordu.
Ancak derbi maçları, Trabzonspor, Başakşehir maçlarına bir bakınız; sonuç hüsran. Cimbomlu kalemler hâlâ gaz vermeye çalışıyor.
Onlarda haklı Avrupa'ya gitme şansı kaçarsa ceza da uzar. Ayrıca Bursaspor hücum bile yapamazken sarılacivertli futbolcuların goller sonrası abartılı sevinçleri de "Hadi bir haftayı daha kurtardık" der gibiydi.

Ödül verilmeli

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe şampiyon oldu. Maç bitiminde Fenerbahçe ile Galatasaraylı kadınların birbirleriyle sarmaş dolaş, gülümseyen fotoları çok güzeldi. İnşallah bu görüntüden her spor dalındaki erkekler ile takım yöneticileri ders alır da spor eşittir centilmenlik oyunu olduğunu hatırlarlar, devamı da gelir.
Kinden, nefretten, kavgadan beslenen fanatiklerin sevmediği görüntüdür bu. Teşvik için, oyunculara ve antrenörlere ve yöneticilerine ödül verilmeli.

Vah Bursaspor vah..

Şampiyon olmayı başarabilmiş, rakiplerinin çekindiği Bursaspor'un düştüğü hale bakın. İpler zaten takım otobüsüne saldırıp, futbolcuları döven fanatikler yüzünden kopmuştu. Artık yeşilbeyazlı oyuncular bu psikolojiyle hiçbir maçı kaldıramayacaklardı ki öyle de oldu. Hata kimde diye sıralamaya kalkarsak; ilk sırada fanatikler, sonra yönetim en son futbolcular diye sıralanır.. İnşallah gerçek Bursasporlu taraftarlar futbolculara sahip çıkar, kötü günler biter.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA