• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir varmış, bir yokmuş ŞENOL KANTÜRK

Bir varmış, bir yokmuş

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2017, 00:00

Geçen hafta Fenerbahçe'ye kök söktüren, ancak o maçın sonucundan mıdır nedir ilk yarıda bizi şaşırtan bir Göztepe vardı dün sahada...
Maça iyi başlayan Göztepe nedendir hata üstüne hata yaparak demoralize oldu. Kadu'nun yaptırdığı gereksiz penaltı işin tuzu biberi oldu. Deniz'in penaltısında Beto üzerine düşeni yaptı ama sola açılan topta Göztepeli savunmacıların konsantre eksikliği pahalıya mal oldu. İlk 30 dakikada Kayserisporlu oyuncuların ağır baskısıyla 3. bölgeye top taşıyamayan, sadece duran toplarla ceza alanına kesilen Sabri'li ortalarla skora denge getirmeye çalışıldı.
Geçen haftanın göze batan ismi Scarione hayal kırıklığı yaşattı. Aldığı her topu ya kaptırdı, ya da bilinçsizce rakibe yolladı. Kısacası ilk yarıda Göztepe adına pozitif bir şey yoktu. İkinci yarıda Göztepe'de Scarione'de daha derli topluydu. Takımı ateşleyen tecrübeli orta saha oyuncusu, bu kez Göztepe defansından seken topları Kayserispor yarı alanına taşıdı. Ama son çeyreğe girilirken, Scarione ile Jahovic'in kaçırdığı pozisyonlar saç-baş yoldurdu.

GOLCÜLER SORUNLU

Gol ararken Göztepe ikinci penaltıyla sarsıldı ama ne var ki sahanın en iyisi Beto bir kez daha kalitesini gösterdi. Beto bir anlamda takımını ateşledi. Göztepe akın akın hücuma çıkarken bunalan Kayserili oyuncular her pozisyonda yere yatıp kalkmadı. Göztepe etkiliydi ama Kayseri'li Deniz'in Göztepe savunmasının arkasına sarkarak yakaladığı pozisyonlardan biri gol olsa, Göztepe'nin direnci iyice kırılacaktı. Göztepe son vuruşları yapmak için ya Jahovic ile Ghillas'ı özel hazırlayacak, ya da transfer bitmeden iş bitirici golcü alacak.
Çünkü sahada en çok sırıtan bölge, gol vuruşlarının yapılamadığı alan. Ama bu Göztepe bu temposunu sürdürürse, Süper Lig'de kalacak potansiyeli taşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA