• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe dört dörtlük ŞENOL KANTÜRK

Göztepe dört dörtlük

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2017, 00:00

G öztepe görüldü ki, ligin en flaş takımlarından biri. Altı haftadır oynadığı futbolla Süper Lig'in en çok koşan orta sahasına sahip kadrosu olduğunu bir kez daha Sivas deplasmanında gösterdi. Göztepe uzun zamandır iskelet kadrosunu koruyan tek takım. Sivas maçının kadrosunda da geçen haftadan tek değişiklikle sahaya çıktı. Sarı-kırmızılar rakip ayırt etmeden her maça galibiyet hedefiyle çıkıyor. Özellikle Selçuk ve Sabri tecrübeleriyle takımı toparlıyor. İlk dakikalardan itibaren Tayfur'un sağdan bindirmeleriyle gol pozisyonlarına girmeye başladı.

SIKINTILI DAKİKALAR

Jahovic ilk dakikada girdiği pozisyonda golle buluşsaydı, maç belki de daha erken kopabilirdi. Ancak Jahovic 15. dakikada kendi kalesine attığı golle büyük talihsizlik yaşarken, Göztepe'de 1-0 geriye düştü.
15-20 dakikalık süreçte takım konsantrasyon eksikliği ile sıkıntılar yaşadı. 45'te Castro'nun kişisel becerisiyle kaptığı topla yaptığı ortada Jahovic bu kez karşı kaleye attığı golle takımını beraberliğe taşıdı. Uzatma dakikalarında Traore'nin kazandırdığı penaltıyla Jahovic takımını 2-1 öne geçirdi.

KAZANMASINI BİLDİLER

Rakibin 10 kişi kalmasıyla rahat top çeviren, oyunu iyi yönlediren Göztepeli oyuncular her topta Sivassporlu kaleci ile karşı karşıya kaldılar. 50. dakikada Sivaslı futbolcu ceza sahası içinde eliyle oynaması ile Göztepe ikinci kez penaltı kazandı.
Jahovic kullandığı penaltıyla Süper Lig'de ilk kez hat-trick yapan oyuncu ünvanını aldı. Göztepe, son dakikalarda yediği golle skorun 3-2'ye gelmesi sebebiyle telaşa kapıldı. Ancak Halil'in oyuna girmesiyle ileride top tutmaya başlayan Göztepe, maçı kazanmayı bildi. Tebrikler Göztepe.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA