• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Muhteşem Göztepe ŞENOL KANTÜRK

Muhteşem Göztepe

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2017, 00:00

Trabzonspor karşısına, Kayseri maçı kadrosundan iki değişiklikle çıkan Göztepe, Halil'in yerine Tayfur, Leo'nun yerine de Traore ile maça başladı.
Karşılaşmaya hızlı bir giriş yapan Göztepe, yeni transferi Traore'nin pasında Tayfur'un ortasında pozisyona giren Ghilas'ın şutunda top kaleci Onur'u geçerken direğe takıldı. Göztepe bu pozisyonla maçın hemen başında öne geçme şansını kaçırırken 3 puanı ne kadar istediğini ortaya koydu.
Göztepe'nin ilk dakikalardaki baskısı sonuca yansımazken bir ara toparlanan Trabzon, Kucka'nın uzaktan çektiği şutla öne geçti. Bu golden sonra toparlanan Göztepe, ağır Trabzon defansının arkasına atılan toplarla Nabil Ghilas ve Jahovic'i buluştururken 4 net pozisyon kaçırdı. Göztepe'nin golü bulacağı bu ataklarla belliydi.
20. dakikada kendi sürdüğü topla ilerleyen Tayfur ağları sarsarken, kaleci Onur bile topu göremedi.

ÇOK YAKIŞIYOR

Trabzon defansının çok ağır olması forvetlerin çok ileri gidememesine yol açtı.
Göztepe, bence Türkiye'nin en iyi orta sahasına sahip. Transfer edilecek çok iyi bir forvetle Göztepe çok can yakar. İlk yarı karşılıklı gollerle geçilirken ikinci yarıda da insiyatif Göztepe'deydi. Trabzon defanstan uzun toplarla çıkmaya çalışırken Göztepe orta sahası, Olcay ve Yusuf'a nefes aldırmadı. Dün 33'lük Sabri, adeta takımı ateşleyen futbolcu oldu. Tamer Tuna'ya da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Uzun yıllar Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Tamer Hoca'nın Kayseri'deki analizlerini dün takım üzerinde gördük. Çok koşan, araya paslarla rakibi yoran bir takım yaratmış.
Tebrikler Tamer Hoca. Göztepe, dün İzmir'de hakkı olan bir galibiyet aldı. Göztepe Süper Lig'e ne kadar çok yakıştığını da tüm Türkiye'ye göstermiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA