• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’den bu kadar ŞENOL KANTÜRK

Göztepe’den bu kadar

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.11.2017, 00:00

Göztepe, Beşiktaş önüne kolu, kanadı kırık çıktı. Büyük koz Jahovic'in yokluğu başlıbaşına handikaptı.
İlk 25 dakikada Göztepe 6 korner attı, yan toplar tam Jahovic'likti, nasıl aramayasın ki?
Sadece o muydu eksik. Başka sürprizler de vardı sarı-kırmızılılar için. Defansın göbeğinde emniyet kemeri Peybernes de yoktu. Orta sahada da bir tatsız sürpriz daha çıktı son anda. Scarione de sakatlanmıştı ve kadroda yoktu. Maç öncesi Castro-Scarione ikilisiyle Göztepe orta sahayı toparlar diyorduk, o ümit de suya düştü. Ve üstüne üstlük Tamer Tuna da ilk kez ilginç bir 11'le çıktı sahaya.
Ve bu takımın Beşiktaş'tan puan alabilecek gücü yoktu. Halil Akbunar ve Tayfur daha önce birbirlerinin yerine girerlerdi, bu kez ikisi de biraradaydı. Defans-orta saha bağlantısını çok iyi kuran Rotman'ı da kesmişti Tuna.
Beşiktaş gibi bir takıma karşı Göztepe eksiklere rağmen yine elinden geleni yaptı ama yetmedi, farklı yenilgiyi önleyemedi. Leo'nun kırmızı kart görmeside tuzu biberi oldu.

İLK ATAK GOL OLDU

Eksiklere rağmen Göztepe maça çok iyi başladı, kaleci Fabri, Castro ve Tayfur'un gollük şutlarını kurtarmasa tabela değişebilecekti.
Ve Beşiktaş'ın ilk atağı golle sonuçlandı.
Babel'in soldan ortasına Brezilyalı Talisca sıçradı, onu da 25 santim daha kısa Halil durdurmaya çalıştı. Adam paylaşımında böyle bir hata olur mu? Ve de güvendiğimiz file bekçisi Beto çok önde duruyordu, top ağlara gitti. Daha sonra Göztepe yine atak üstünlüğünü elinde tuttu, Gouffran'ın topu direkten döndü. Beşiktaş, iyi oynamadığı halde usta ayaklarının fırsatçılığıyla İzmir'den istediği 3 puanı aldı gitti. Talisca'nın güzel kafa golüne, ardından Babel 3 kişi arasından Beto'yu avladı ve golcü Cenk de akşamın gole ulaşan diğer bir yıldızıydı. Beşiktaş şampiyonluk yarışında yola devam ederken Göztepe'ye söyleyeceğimiz, bir an önce sakatları iyileştirip ideal kadroyla lige devam etmeyi sağlaması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA