• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aydınus böyle istedi ŞENOL KANTÜRK

Aydınus böyle istedi

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2017, 00:00

Alanyaspor maçı Göztepe için tam bir köprü maçıydı. Eğer Avrupa yolunda ilerlemek istiyorsanız bu tip maçları kazanacaksınız ama Türk Futbolunda sizin çabanız, sizin galip gelme gayretiniz yetmiyor.
Hakemi de aşmanız gerek. Ben hakemlerin istatistiklerine pek inanmam da dün gece Fırat Aydınus'ın Alanyaspor ve Göztepe maçlarını yönetiş istatistiklerine baktım.
Alanyaspor 4 maç yapmış, 4 galibiyet almış.
Göztepe ise 3 yenilgi, bir beraberlik. Geçen yılki Sivas maçını nasıl unutabiliriz? Aydınus dün gece mahallede top oynayan çocukların bile "Yüzdeyüz penaltı" diyecekleri bir Göztepe penaltısını vermeyerek sonucu etkilemeye çalıştı, Fofana'yı vücut çalımıyla geçen Adis Jahovic'e rakibi arkadan öyle bindirdi ki buna ancak Aydınus "Devam" derdi, o da hakemlik adına cinayet işledi, Jahovic'ten özür diler gibi de hareketler yaptı.

EN İYİ ADAM LARI KAYBETTİK

Eğer penaltıyı verse, Jahovic'in golleri ikileşecek, Göz-Göz daha ilk devrede çubuğunu yakacaktı. Zafere ulaşırken aynı zamanda büyük şanssızlıklar yaşadı. Tüm Türkiye'nin, "Süper Ligin en iyi kalecisi" dediği Beto kasık problemiyle 2. yarıya çıkamadı, Günay'a bıraktı. Ardından Peybernes devam edemedi. Düşünün kale ve defansın en iyi adamları çıkıyor, ne kadar büyük handikap. Ama Göztepe'nin o vefakar, cefakar, muhteşem taraftarı var ya onların yokluğunun hissettirmemek ve moral vermek için yeri göğü inletti ama Aydınus 90+2'de yaptı yapacağını. Vagner Love'ın bariz faulle aldığı topla Alanyaspor'un attığı gole vize verdi. Göztepe gerçekten galibiyeti haketmişti, uzatmada yediği golle gelen beraberlik kahretti. Ama olsun, Bu maratonda puan puandır. Göztepe yola yine başarıyla devam edecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA