• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şeytan ateşle oynuyor YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Şeytan ateşle oynuyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2016, 00:00
Altınordu'nun işi çok zor. Türkiye'ye örnek olacak bir model yaratan ve altyapıdan çok değerli gençler çıkaran kırmızı-lacivertliler haftalardır milli takıma yükselttikleri değerlere yapılan transfer saldırılarını göğüslemeye çalışıyor, bunun zararlarını da açıkça görüyor. Özellikle Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'e gerek Türkiye'den, gerek Avrupa'dan yapılan teklifler inanılmaz boyutlara erişti. Dolayısiyle bu teklifler onların da heyecanını yükseltiyor, futbollarını da olumsuz etkiliyor.

Siz 19-20 yaşlarda olsanız ve Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen başta pekçok dünya devinden milyonlarca avroluk transfer teklifleri alsanız, Türkiye'de 4 Büyükler dahil pekçok Süper Lig kulübü peşinizden koşsa ne yaparsınız? Sakatlanmamak için çalışmaz mısınız? Demiyorum bu gençler kendilerini sakınıyorlar ama transfer borsasındaki uçuk, kaçık paralar yüzünden tekmeye kafa uzatacak ve sakatlanma riskine göğüs gerecek halleri de yok.

Anlayışla karşılamak gerek. Atatürk Stadındaki dünkü Altınordu-Giresunspor maçı tipik bir beraberlik maçıydı. İndirici yumruğu vuran takım maçı kazanacaktı. İlk yarıda tempo öylesine düşüktü ki, Serkan'ın A.Ordu adına kaçırdığı yüzdeyüz gol olmasa, Cengiz gol pozisyonunda çuvallamasa bu takımları sezon sonunda bir hazırlık maçı yapıyor sanırdınız. A.Ordu ikinci yarıda da bekleneni veremeyince bir kontratakta korner kazanan Giresunspor, A.Ordu kalecisi Tolgahan'ın yaptığı büyük hata sonucu kornerden golü buldu, 1-0 öne geçti. Hüseyin Eroğlu'nun yerinde bir değişiklikle 70. dakikada oyuna aldığı Murat Yılmaz, kaleci Eser'den dönen topu gole çevirerek A.Ordu'yu denkliğe taşıdı ama 90+3'teki bir gaflet, Çağlar Söyüncü'nün düşmesi, kaleci Tolgahan'ın seyirci kalmasıyla Altınordu'yu yaktı. A.Ordu bu maçtan bir puan bile çıkarsaydı, Puan Cetvelinde uzun atlayacak, Malatya, Boluspor ve de ikili averajla Göztepe'yi de geride bırakacaktı. Ama İzmir'deki 8. maçını da kazanamadı, çubuğunu yakacakken, "Görevimiz Tehlike"yi seçti, 33 puanda çakılarak tehlikeli bölgedeki takımlar arasına girdi. Bundan sonra fikstür dezavantajıyla dileriz taraftarlarını kahretmez. Denizli, Malatya, Urfa ve A.Demirspor'a deplasman maçları var. İçerde de Balıkesir, Erciyes ve Karşıyaka ile.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA