• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hoca ne yaptın sen! YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Hoca ne yaptın sen!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2017, 00:00

Sezonun ilk maçı...
Transfer yasağına rağmen Bucaspor'un kadrosu ufak-tefek fireler olsa da korunmuş. Yani oynayanlar arasında yabancı yok. Altyapıdan gelen Atakan Kerem Kesgin ve Uğurcan Yazğılı, bu takımda geçen sezon da vardı.
Geçen sezonun son bölümüne göre değişen tek şey sahadaki mücadeleydi. Bucaspor, rakip Keçiörengücü karşısında ilk yarıda istediği oyunu sahaya zaman zaman yansıttı. Orta sahada Mehmet İncebacak'ın pas trafiğini üstlenip oyunu yönlendirmesi, Atakan Kerem Kesgin'in katkısı, defansta Murat ve Veli'nin müthiş enerjisi ilk yarıda Buca için olumlu yapılan işlerdi. Tek sorun forvet hattına taşınan toplara son vuruşun yapılamamasıydı.

DÜZEN BOZULDU

Ancak ikinci yarıya Bucaspor golle başlamasına rağmen ilk yarıdaki işlerin tam tersini yaptı. Teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın oyun düzenini bozması ve 4-2-4 dönmesi ikinci yarıda orta sahanın iflası anlamına geliyordu. Mehmet İncebacak'ı ileriye alıp forveti dörtlemesi, rakibe yaramıştı.
Orta saha üstünlüğünü Keçiörengücü'ne kaptırılmasının ardından rakibin golleri de ardı ardına geliyordu. Kağıt üzerinde yapılan değişiklik sahaya farklı yansıyınca ikinci yarıda bekleneni veremeyen bir Bucaspor karşımıza çıkıyordu.
Orta sahadaki boşluktan sonra defansta da yapılan bireysel hatalar Bucaspor'a pahalıya patladı. Son üç sezondur lige iyi başlayamayan İzmir ekibi, kaderini değiştireceği maçta yine hüzün yaşadı.
Daha yolun başı... Derenin altından çok sular akacak ama Bucaspor da kendini bir an önce toparlamalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA