Çay ve kahve tüketimi akciğer kanseri riskini arttırır mı?
Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Uğur Coşkun, aşırı kahve tüketiminin akciğer kanseri riskini artırdığına dair açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Coşkun, "Günlük kahve ve çay alışkanlarını etkileyecek bir endişe henüz söz konusu değil'' dedi.
- Yaşam
- 22.4.2019 10:06:31
Son dönemlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulan bir çalışma, aşırı kahve tüketiminin akciğer kanseri riskini artırdığına dair endişeleri artırdı. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Uğur Coşkun, bahsi geçen çalışmanın 31 Mart 2019 tarihinde Amerikan Kanser Araştırmalar Derneği'nin yıllık toplantısında sunulduğunu, iki veya daha fazla bardak kahve veya çay içilmesinin akciğer kanseri riskini artırabileceğinin iddia edildiğini belirtti.
- Yargıtay'dan emsal karar! Eşin cebinden habersiz para almak boşanma sebebi sayıldı
- Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı
- 1 Mayıs'ta bankalar ve kargolar açık mı? Banka ve kargolar bugün çalışıyor mu?
- Karıncaların sırrı ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı