• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sokaklardan Victoria’s Secret’a BÜLENT GÜRLÜK

Sokaklardan Victoria's Secret'a

bulent.gurluk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.05.2018, 00:00

Kendall Jenner (Amerika)

22 yaşındaki model, Los Angeles'ta zengin ve sosyetik bir ailede dünyaya geldi. Ama modelliğe adım atışı 12 yaşındayken, Paper Magazine'in kendisini ve kardeşini 'Güzel İnsanlar' başlığıyla kapağına taşımasıyla gerçekleşti. 1.79'luk Kendall, dergi çekimleri, moda defileleri ve kendi stil endüstrisini yaratan kariyeriyle Victoria's Secret'in en sağlam modellerinden biri oldu.

Josephine Skriver (Danimarka)

1993 Kopenhag doğumlu Josephine, 15 yaşında çıktığı New York yolculuğu sırasında bir moda fotoğrafçısı tarafından keşfedildi.
Ardından Kopenhag'daki uluslararası Unique Models ajansıyla anlaştı.
2011'de Victoria's Secret'la buluşan 1.80 boya ve sıra dışı bir yeteneğine sahip Josephine, dünyanın en büyük moda markalarının yanı sıra Vanity Fair, Elle, Harper's dergilerinin yüzlerce moda şovunda yer aldı.

Miranda Kerr (Avustralya)

Gunnedah adlı bir kasabada yetişti ve katolik okulunda okudu. 13 yaşında arkadaşlarının teşvikiyle katıldığı magazin dergisi Dolly'nin kapak yüzü yarışmasında birinci olan Kerr, Melbourne'de bir ajansla sözleşme imzaladı.
Kısa sürede moda ve reklam dünyasının vazgeçilmez ismi olan 1.75 boyundaki model 2006'da Maybelline ile anlaşarak Victoria's Secret defilelerine katılan ilk Avustralyalı model oldu.

Adriana Lima (Brezilya)

36 yaşındaki Adriana Lima, Brezilya'nın Bahia kentinde dar gelirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 13 yaşında mağazada alışveriş yaptığı sırada keşfedildi. 15'inde Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında birinci seçildi. Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi süper modellerle aynı tanıtımlarda yer aldı. 1.78'lik Lima, 2003'te Victoria's Secret'ın açılış mankeniydi.

Doutzen Kroes (Hollanda)

Lise fotoğraflarının bir ajansın eline geçmesiyle keşfedildi.
Victoria's Secret'ın moda şovlarında yer aldı. L'Oreal, Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Valentino ve Versace markalarının tanıtım yüzü oldu.
Yılın mankeni seçildi.

Irina Shayk (Rusya)

Tatar baba ve Rus annenin çocuğu olan 1986'lı Irina küçükken çok yoksuldu. Yeşil gözleri ve düzgün fiziğiyle okulunda hep dikkat çeken Irina, bir modacının tavsiyesiyle müzik eğitimini bırakarak modellik kursuna başvurdu. Büyük başarı gösteren ve şöhret basamaklarını tırmanan 1.77 boyundaki model, Victoria's Secret çatısı altında birçok derginin kapak yıldızı ve mayo markalarının reklam yüzü haline geldi.

Sara Sampaio (Portekiz)

1991 Porto doğumlu Sara, 15 yaşında bir modellik ajansı sahibi tarafından sokakta keşfedildi. Modelliğe ikna edilmesi bir yıldan çok zaman aldı. 16'sında bir saç modeli yarışmasını kazanarak reklam filminde oynadı. 1.72 boyundaki Sara, Victoria's Secret meleği olmayı başardı ve Calzedonia firmasının en önemli reklam yüzü oldu. 5 yıl üst üste Portekiz Altın Küre En İyi Kadın Modeli seçildi.

Stella Maxwell (İrlanda)

Belçika doğumlu İrlandalı Victoria's Secret meleği 28 yaşında ve 1.75 boyunda.
Maxwell Belçika'da büyüdü, sonra ailesiyle Avustralya'da Canberra'ya taşındı. Buradan da Yeni Zelanda'ya Wellington'a gitti. Ve 15 yaşındaki Stella'nın modelliğe adım atması, bu kentin sokaklarında keşfedilmesiyle başladı.
Yeteneğiyle hızlı yükselişinin ardından 2014'te Victoria's Secret meleği oldu.

Taylor Hill (Amerika)

ChIcago'da doğan 22 yaşındaki model çocukken cimnastikçiydi ve düzgün bir fiziğe sahipti. Taylor'un modellik hayatı, 14 yaşındayken moda fotoğrafçısı Jim Jordan tarafından ahırda keşfedilmesiyle başladı!
2014'te Victoria's Secret Moda Show'a katıldı. Erin Heatherton, Frida Gustavsson ve Barbara Palvin'in tanıtım yüzü olan 1.78'lik Hill kariyerinin zirvesinde.

Barbara Palvin (Macaristan)

1993'te Budapeşte'de doğan Barbara, 13'ündeyken sokaklarda keşfedildi.
O yıl 'Spur Magazine' için ilk kez çekimi yapılan genç kız, fiziği ve yeteneğiyle şansını iyi kullandı. L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarını süsleyen 1.75 boyundaki yıldız, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret ve Pull and Bear markalarıyla çalıştı.

Magdalena Frackowiak (Polonya)

Gdansk'ta doğan Frackowiak, annesinin çektiği fotoğraflarının Varşova'daki moda ajansının eline geçmesiyle keşfedildi.
Magdalena, Varşova'ya giderek ajansla anlaştı ve ilk işi Machina dergisi için poz vermek oldu. New York'a giden 1.80'lik model, 2010'dan itibaren Victoria's Secret moda ve takı şovlarının parlayan yıldızı.

Behati Prinsloo (Namibya)

Güney Afrika ülkesi Namibya'da 1989'da doğan Behati Prinsloo da güzelliği ve uzun boyuyla kıtanın başkenti Cape Town sokaklarında keşfedildi.
2008'de Victoria's Secretsub- Brand Pink'in yüzü olduktan sonra 2009 yılında Victoria's Secret meleği unvanını aldı. 1.80 boyundaki Prinsloo, mücevher, moda ve parfüm tasarımlarının en şöhretli tanıtım yüzü oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA