• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başaramayacaklar ERHAN GÜLENÇ

Başaramayacaklar

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.11.2017, 00:00

Tam bağımsızlık yolunda ilerleyen ve artık ABD'nin ileri garnizonu olmayı reddeden Türkiye'ye karşı büyük bir savaş başlatıldı. 100 yıl önce Osmanlı Devleti'ni ayakta tutma direnci gösteren 2. Abdülhamit'e yapılan, bugün Türkiye'yi ABD'nin eyaleti olmaktan çıkaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak isteniyor. Abdülhamit'i tahttan indirerek nasıl Osmanlı'nın çöküşü hızlandırılmışsa bugün de Erdoğan'ı iktidardan indirip Türkiye'nin çöküşü ve yeniden boyunduruk altına alınması hedefleniyor.
İsrail'e "One minute", küresel güçlerin dünyaya hakimiyet organlarından biri olan Birleşmiş Milletler'e "Dünya 5'ten büyüktür" diyen, ABD'nin Suriye'nin kuzeyi üzerinden Türkiye'yi kuşatma operasyonuna Fırat Kalkanı ve İdlib operasyonlarıyla darbe indiren Erdoğan hedefte. ABD ve NATO'dan bağımsız güvenlik politakaları izlemeye başlayan, hatta Rusya'dan S-400 füze sistemi sipariş eden Türkiye ve lideri Erdoğan'ı kendilerince hizaya getirmeye çalışıyorlar.
Erdoğan'ın bu oyunlara karşı direnmesi, Türk halkının da her seçimde görüldüğü gibi Erdoğan'ın arkasında durması onları iyice çıldırtıyor.

TAARRUZA GEÇTİLER

İşte eş zamanlı son iki saldırı ortada...
Bir yandan ABD'de FETÖ işbirliğiyle kurulan Rıza Sarraf kumpası davası görülmeye başlarken diğer yandan dün CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aracılığıyla taarruza geçildi. 17-25 Aralık kumpasında FETÖ'yle işbirliği yapan, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine de "kontrollü darbe" diyen Kılıçdaroğlu dün bir kez daha sahneye çıktı.
Bugüne kadar Erdoğan'la ilgili söylediği yalan sayısı artık neredeyse hesaplanamaz hale gelen ve her defasında çuvallayan Kılıçdaroğlu, şimdi de eline verilen bir takım sözde belgelerle Erdoğan'ı hedef aldı.
ABD'deki Sarraf kumpasıyla Türkiye'deki Kılıçdaroğlu saldırısının birbirinden bağımsız olduğuna ve ikisinin de aynı zamanda başlatılmasının tesadüf olduğuna inanmak için insanın aklına ihanet etmesi lazım. İkisinin de aynı merkezden yönetildiğini görmemek için insanın tüm idrak yollarının kapanmış olması gerekiyor...

MİLLET YALANA İTİBAR ETMEDİ

Peki, bu kez başarabilecekler mi?
Bugüne kadar Türkiye ve Erdoğan, benzeri birçok saldırıya uğradı. Erdoğan, 17-25 Aralık sürecindeki montaj kayıtlar başta olmak üzere birçok kumpasla köşeye sıkıştırılmak istendi. Ancak, Erdoğan hiçbirinde geri adım atmadı. Türk Milleti de bu yalanlara itibar etmedi. Erdoğan'ı yüzde 52 oyla Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı yapan Türk halkı, yine onun bir çağrısıyla 15 Temmuz'daki Türkiye'yi işgal girişimini yerle bir etti.
Şimdi de aynısı olacak.
Komplolarla, oyunlarla 2. Abdülhamit'i tahtan indirip Osmanlı'yı çökertenler bugün aynı şeyi Erdoğan'a ve Türkiye'ye yapamayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA